Ammattiosaajat pyörittävät arkeamme

Julkaistu 17.1.2023, 12:37 Stadin AO:n kosmetologiopiskelija

Ammattiosaajien tarve ei koskaan lopu – siksi ihmistä tarvitaan aina. Helsingin kaupunki ja Stadin AO ovat mukana ammattiosaajat keskiöön nostavassa Elinkeinoelämän keskusliiton valtakunnallisessa Ihmistä tarvitaan aina -kampanjassa.

”Kampanjan viesti on meille Stadin AO:ssa erittäin tärkeä. Haluamme yhdessä laajan kumppanijoukon kanssa lisätä ammatillisen osaamisen myönteistä näkyvyyttä ja vahvistaa ymmärrystä ammattiosaajien yhteiskunnallisesta merkityksestä. Olemme varmistamassa, että työpaikoilla on osaavia ammattilaisia, jotka pitävät yhteiskunnan rattaat pyörimässä sekä nyt että tulevaisuudessa”, toteaa Stadin AO:n apulaisrehtori Petri Kallionpää.

Koulutuksen kautta työelämään

Stadin AO tarjoaa monipuolista ammatillista koulutusta, erilaisia työssä oppimisen mahdollisuuksia ja lyhyempiä koulutuskokonaisuuksia työelämän kaikissa eri vaiheissa.

Kyse ei siis ole pelkästään perusopetuksen päättäneistä nuorista. Ammatillista koulutusta on tarjolla ympäri vuoden myös kokeneille konkareille, hiljattain Suomeen muuttaneille ja työelämän murroksessa oleville. Ratkaisevaa on löytää jokaiselle reitti työelämään.

Tarvitsemme joka päivä palveluja, ruokaa, toimivia yhteyksiä, taloja, koneita ja hoitajan huolenpitoa. Osaajia, ammattilaisia, ihmisiä. Jokaisen työn tekee ihminen.

Kuvassa esiintyvä Stadin AO:n kosmetologiopiskelija Daniele Rua Zape on yksi ihmistä tarvitaan aina -kampanjan osaajista.