Etäopetus Stadin AO:ssa jatkuu 31.1.2021 asti

Julkaistu 8.1.2021, 6:42

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän uusien määräysten ja suositusten seurauksena etäopetus Stadin AO:ssa jatkuu tammikuun 2021 loppuun. Etäopetuksen tavoitteena on hillitä viruksen leviämistä.

Ohjeistamme Stadin AO:n opiskelijoita Wilman kautta etäjakson opetusjärjestelyistä. Lähiopetusta järjestetään myös jatkossa niille opiskelijoille, jotka tarvitsevat sitä opintojen edistymiseksi ja valmistumisensa varmistamiseksi. Tarkempaa tietoa lähiopetuksesta saa omaopettajalta Wilman kautta.

Opiskelijahuolto ja -ruokailu jatkuu etäjaksolla

Opiskelijahuolto toimii ensisijaisesti etäyhteyksin. Koska elämme poikkeuksellista ja kuormittavaa aikaa, kannustamme kaikkia Stadin AO:n opiskelijoita ottamaan matalalla kynnyksellä yhteyttä opiskelijahuoltoon tarpeen vaatiessa. Mikäli haluat keskustella tai olet huolissasi opiskelukyvystäsi, opintojen edistymisestä, mielialastasi, arjen asioiden sujumisesta tai elämänhallinnasta, ota yhteyttä opiskelijahuoltoon.

Opiskelijaruokailussa on etäjaksolla kaksi vaihtoehtoa. Joko opiskelijat käyvät oppilaitoksessa ruokailemassa tai hakevat kerran viikossa ruokakassin. Ruokailusta tiedotetaan opiskelijoita tarkemmin vielä tämän viikon aikana.

Koronan leviämisvaihe on yhä käynnissä

Koronakoordinaatioryhmä suosittelee, että koronan leviämisvaiheessa lähikontakteja rajoitetaan. Viruksen leviämisen hillitsemiseksi on tärkeä muistaa myös noudattaa hyvää käsihygieniaa ja käyttää maskeja tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen on haastavaa.

Koronaviruksen oireita ovat esimerkiksi kuume, yskä, päänsärky, pahoinvointi, ripuli, lihaskipu, kurkkukipu, nuha, hengenahdistus tai haju- ja makuaistin menetys. Mikäli sinulla on vähäisiäkään koronavirustartunnan ohjeita, hakeudu koronatestiin.