Digitalents Helsinki

Digitalents Helsinki on ammattilaisten innovatiivinen työyhteisö, joka tarjoaa digitaalisia palveluja yrityksille ja yhteisöille. Tarjoamme alan ammattilaisille mahdollisuuden ylläpitää ja päivittää ammatillista osaamistaan, tukea urakehitykseen sekä ohjausta jatko-opintoihin ja työllistymiseen.

Osaamista, mutta ei paikkaa? Vailla töitä? Halua vahvistaa uskoa omaan tekemiseen? Digitalents Helsinki tiimeissä työkaverit omistautuvat työlleen ja auttavat mielellään. Ihmiset ovat innostuneita ja kannustavia. Työympäristö on oppiva, jossa voi rohkeasti kokeilla. Teemme sinusta tulevaisuuden innovaattorin. Etsimme jatkuvasti uusia osaajia, sekä kokeneempia, että tulevaisuuden talentteja. Olemme helsinkiläisille suunnattu urakiihdyttämö, joka tarjoaa sinulle uuden väylän työelämään.

Hae Digitalents Helsinkiin

Meille voit hakea töihin, jos olet helsinkiläinen ja palkkatukioikeuden omaava työtön työnhakija. Palkkatukioikeutesi voit kysyä omalta TE-asiantuntijaltasi. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät työllisyydenpalvelutorilta, Työrastin sivuilta sekä Sujo-järjestelmästä.

Kaikki hakemukset, CV:t, portfoliot ym. osoitetaan: Jade Viljamaa, jade.viljamaa@edu.hel.fi, puh: 09 310 34638

Media

Digitalents Helsingin mediatiimi on osaava asiantuntijajoukko, joka tekee mediatuotantoja monipuolisiin tarpeisiin.
Työ lähtee tilaajan toiveiden kartoituksesta ja tuotannon suunnittelusta. Mietimme yhdessä, mitä ja miten kannattaa tehdä, suunnittelemme toteutuksen kalustoineen, työryhmineen ja jälkitöineen, sekä laadimme aikataulun.

Tiimistä löytyy muun muassa valokuvauksen, äänityön, videokuvauksen, animaation, leikkauksen ja graafisen suunnittelun osaajia. Olemme toteuttaneet esimerkiksi mainosvideoita, koulutusvideoita, haastatteluja, esitteiden taittoa, animaatioita, webinaareja ja muita livestreamauksia, sekä valokuvanneet nettiin ja painotuotteisiin. Media-alan ammattilaisille Digitalents Helsingin mediatiimi tarjoaa hyvän alustan kartuttaa osaamista, solmia kontakteja sekä kouluttautua työn ohessa.

SoftDev

Digitalents Helsingin SoftDev-tiimi on innovatiivinen joukko raudanlujia koodin takomisen tehoseppiä. Toteutamme kumppaneillemme niin selainpohjaisia sovelluksia kuin mobiiliappeja hyödyntäen moderneja kehitystyökaluja ja teknologioita.
Täällä et joudu iankaikkiseen putkeen ylläpitämään legacy-järjestelmiä, vaan työskentelemään osana tiimiä käyttäen alan suosituimpia teknologioita. Projekteja ei koskaan toteuteta yksin, vaan pienissä muutaman hengen tiimeissä.
Sovelluskehitys toteutetaan moderneilla ketterän ohjelmistokehityksen (Agile Software Development) menetelmillä. Etsimme erityisesti Node.js-taitajia, React-sankareita, JavaScript-velhoja sekä UI/UX-suunnittelijoita.

ICT

Digitalents Helsinki ICT on tiimi, joka lisää työkokemuksen ja koulutuksen kautta työntekijöidensä ammattitaitoa ja vastaa siten myös yritysten osaajatarpeeseen, sekä toisaalta palvelee ICT-tiimin työntekijöiden jatkotyöllistymistä. Tehtävät räätälöidään kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Työntekijöille on löytynyt omia erityisalueitaan, joiden osaamista he ovat päässeet parantamaan. Tarjolla on erilaisia, ajankohtaisia teknologioita. Tekniset ratkaisut tehdään oikeaa käyttöä varten. Esimerkkeinä työtehtävistä ovat infrastruktuurin kehittäminen sekä lähi- ja etätuki. Tarjolla on muun muassa verkkovirtuooseja, PowerApps-pioneereja, tietoturvataitureita, loistavia lähitukihenkilöitä sekä päteviä palvelinylläpitäjiä. On runsaasti projektien sekä prosessien kehittämisosaamista, ja dokumentointi on aina ammattimaista ja ajan tasalla.

Digipoint

6Aika DigiPoint-hankkeen yhteisenä tavoitteena on kehittää ja tarjota sujuvia väyliä työelämään ja koulutukseen. Digitalents Helsinki ja Metropolia AMK muodostavat hankkeen sisällä oman kokonaisuutensta.

Digitalents Helsinki kehittää yhdessä Metropolian kanssa joustavaa koulutusmallia, jossa yksilöllinen osaamisen kehittäminen ja sosiaalinen vahvistaminen nivoutuvat luontevaksi osaksi päivittäistä työtä.

Lisätietoa hankkeesta: 6aika.fi/project/digipoint/

Yhteystiedot

Tarja Kurvinen, koordinoiva tiimimestari
p. 09 310 27553
tarja.kurvinen@edu.hel.fi

Anna-Mari Rouru, koulutuspäällikkö
09 310 81417
anna-mari.rouru@edu.hel.fi

Jaakko Hyytiä, 6Aika DigiPoint-hanke, projektikoordinaattori
p. 09 310 28040
jaakko.hyytia@.edu.hel.fi

Kauko Ruokolainen, uraohjaaja
p. 09 310 37370
kauko.ruokolainen@edu.hel.fi