Anniskelupassi – koulutus ja testi

Tarvitset anniskelupassia, jos työskentelet anniskelupaikan vastaavana hoitajana tai sijaisena ja osaamisesi perustuu työkokemukseen.

Tavoitteet
Voit osallistua koulutukseen ja testiin tai pelkästään testiin. Koulutuksessa sinua valmennetaan anniskelupassitestiä varten. Anniskelupassin saaminen edellyttää anniskelupassitestin hyväksyttyä suorittamista.

Lue lisää, jos haluat osallistua pelkkään testiin:Sisältö
Koulutuksessa perehdytään alkoholijuomien anniskelua koskeviin säännöksiin ja ohjeisiin.

Anniskelupassitestin kysymykset perustuvat Valviran Alkoholijuomien anniskelu –materiaaliin, johon voit tutustua ennen koulutusta.

Voit myös testata taitojasi Harjoittele.fi -palvelussa ennen koetta (huom. maksullinen). Englanniksi voit harjoitella Trainify.fi.

Toteutukset

PERUSTOTEUTUS
Koulutus kestää yhden päivän (6 h).

Testin voi suorittaa joko suomeksi tai englanniksi, mutta opetus on suomeksi.

Ota koulutukseen mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Wilmassa, koulutuksen toteutuessa: https://wilmastadi.inschool.fi/browsecourses

Hinta
Perustoteutuksessa testin ja koulutuksen yhteishinta on 110€. Hinta sisältää koulutuksen, materiaalin, testin ja todistuksen sekä arvonlisäveron 24%. Mikäli olet Helsingin kaupungin kuntakokeilun asiakas, koulutus on sinulle maksuton.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisesi on sitova. Voit peruuttaa koulutuksen maksutta viikkoa ennen sen alkua osoitteeseen stadinao.tyollisyyskoulutukset@hel.fi Tämän jälkeen saapuneista peruutuksista perimme puolet koulutuksen hinnasta. Jos et peruuta ilmoittautumistasi tai perut sen kurssipäivänä, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Todistetuista sairaustapauksista maksua ei peritä.
Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, jos koulutusryhmä ei tule täyteen.

Lisätietoja
Koulutusta koskevat kysymykset ja tiedustelut stadinao.tyollisyyskoulutukset@hel.fi.
Kysy myös yrityksille räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut@hel.fi.