Anniskelupassitesti

Tarvitset anniskelupassia, jos työskentelet anniskelupaikan vastaavana hoitajana tai sijaisena ja osaamisesi perustuu työkokemukseen. 

TavoitteetVoit osallistua koulutukseen ja testiin tai pelkästään testiin. Jos osallistut vain testiin, tutustu materiaaleihin huolella ennen koetta. Anniskelupassin saaminen edellyttää anniskelupassitestin hyväksyttyä suorittamista.

Lue lisää, jos haluat osallistua koulutukseen ja testiin:

Sisältö
Anniskelupassitestin kysymykset perustuvat Valviran Alkoholijuomien anniskelu -materiaaliin.

Voit myös testata taitojasi Harjoittele.fi -palvelussa ennen koetta (huom. maksullinen). Englanniksi voit harjoitella Trainify.fi.

Toteutus
Testin voi suorittaa joko suomeksi tai englanniksi. Ota testiin mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Wilmassa, koulutuksen toteutuessa: https://wilmastadi.inschool.fi/browsecourses


Hinta

Testin hinta on 40€. Hinta sisältää testin, todistuksen ja arvonlisäveron 24%. Läpäistyäsi testin saat todistuksen. Mikäli olet Helsingin kaupungin kuntakokeilun asiakas, koulutus on sinulle maksuton.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisesi on sitova. Voit peruuttaa koulutuksen maksutta viikkoa ennen sen alkua osoitteeseen stadinao.tyollisyyskoulutukset@hel.fi. Tämän jälkeen saapuneista peruutuksista perimme puolet koulutuksen hinnasta. Jos et peruuta ilmoittautumistasi tai perut sen kurssipäivänä, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Todistetuista sairaustapauksista maksua ei peritä. 

Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, jos koulutusryhmä ei tule täyteen.

Lisätietoja
Koulutusta koskevat kysymykset ja tiedustelut stadinao.tyollisyyskoulutukset@hel.fi .
Kysy myös yrityksille räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut@hel.fi.