Hygieniapassitesti

Tarvitset hygieniapassin, jos työssäsi käsittelet pakkaamattomia ja helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Passia edellytetään myös, jos työskentelet elintarvikehuoneistoissa esimerkiksi kahviloissa, ravintoloissa, pikaruokaravintoloissa, elintarvikemyymälöissä, leipomoissa tai elintarvikkeita valmistavissa tehtaissa.

Tavoitteet
Kun osallistut pelkkään testiin, tutustu materiaaleihin itsenäisesti etukäteen. Hygieniapassin saaminen edellyttää sinulta testin hyväksyttyä suorittamista. Hygieniapassi on voimassa toistaiseksi.

Jos haluat osallistua hygieniapassikoulutukseen ja -testiin, lue lisää tästä linkistä.

Sisältö
Valmistaudu testiin tutustumalla materiaaliin etukäteen:

Toteutus

Testiin sinun tulee ottaa mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Tarkemmat tiedot henkilöllisyyden osoittamisesta löydät Ruokaviraston verkkosivuilta

Koulutukseen ilmoittaudutaan Wilmassa, koulutuksen toteutuessa: https://wilmastadi.inschool.fi/browsecourses

Hinta
Testin hinta on 40 €. Hinta sisältää testin, hygieniaosaamiskortin, todistuksen ja arvonlisäveron 24 %.
Jos et läpäise testiä, on sinulla mahdollisuus uusia se. Mikäli olet Helsingin kaupungin kuntakokeilun asiakas, koulutus on sinulle maksuton.

Uusintatestin hinta on 40 € (sisältää arvonlisäveron 24 %).

Peruutusehdot
Ilmoittautumisesi on sitova. Voit peruuttaa koulutuksen maksutta viikkoa ennen sen alkua osoitteeseen stadinao.tyollisyyskoulutukset@hel.fi. Tämän jälkeen saapuneista peruutuksista perimme puolet koulutuksen hinnasta. Jos et peruuta ilmoittautumistasi tai perut sen kurssipäivänä, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Todistetuista sairaustapauksista maksua ei peritä.
Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, jos koulutusryhmä ei tule täyteen.

Lisätietoja
Koulutusta koskevat kysymykset ja tiedustelut stadinao.tyollisyyskoulutukset@hel.fi.
Kysy myös yrityksille räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut@hel.fi.