Tulityökortti

Tilapäisellä tulityöpaikalla työskenneltäessä tulityöntekijällä tulee olla Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä voimassa oleva tulityökortti. Tulitöitä ovat työt, jossa on syttymän aiheuttaja ja työ aiheuttaa palovaaran ympäristössä.

Tavoitteet
Kurssilla opit tulitöihin liittyvästä keskeisestä lainsäädännöstä ja ohjeistuksesta sekä eri osapuolten vastuista. Kurssin jälkeen ymmärrät tulityön ennakkosuunnittelun ja tulityöluvan merkityksen sekä osaat tehdä tulityöt turvallisesti ja ennalta ehkäistä tulityöonnettomuuksia.

Kurssista myönnetään tulityökortti, joka on voimassa viisi vuotta. Suomessa myönnetty tulityökortti on voimassa myös muissa Pohjoismaissa.

Sisältö
Koulutuksessa käsitellään
• Turvallisuus – yhteinen etumme  
• Tulityön suunnittelu säästää  
• Tulitöiden turvallisuutta edistävä lainsäädäntö  
• Turvatoimet – arjen hallintaa  
• Jos kuitenkin syttyy…  
• Mitä opin?  
Kurssin päätteeksi on koe.

Lisätietoja koulutuksesta löydät Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) sivuilta: http://www.spek.fi/Suomeksi/Koulutus/Tulityot

Toteutukset
PERUSTOTEUTUS
Koulutus kestää yhden lähipäivän (8h).  

Huomioihan, että sinulla tulee olla suomalainen henkilötunnus, jotta voit saada tulityökortin. Ota koulutukseen mukaan voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Koulutukseen ilmoittaudutaan Wilmassa, koulutuksen toteutuessa: https://wilmastadi.inschool.fi/browsecourses

Hinta
Perustoteutuksen hinta on 110€. Hinta sisältää materiaalin, kortin ja arvonlisäveron 24%.Mikäli olet Helsingin kaupungin kuntakokeilun asiakas, koulutus on sinulle maksuton.

Peruutusehdot
Ilmoittautumisesi on sitova. Voit peruuttaa koulutuksen maksutta viikkoa ennen sen alkua osoitteeseen stadinao.tyollisyyskoulutukset@hel.fiTämän jälkeen saapuneista peruutuksista perimme puolet koulutuksen hinnasta. Jos et peruuta ilmoittautumistasi tai perut sen kurssipäivänä, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Todistetuista sairaustapauksista maksua ei peritä.
Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, jos koulutusryhmä ei tule täyteen.

Lisätietoja
Koulutusta koskevat kysymykset ja tiedustelut stadinao.tyollisyyskoulutukset@hel.fi .
Kysy myös yrityksille räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut@hel.fi.