Validoivan hoidon perusteet

Koulutus soveltuu sinulle, joka tarvitset tietoa ja taitoa onnistuneeseen kohtaamiseen ja vuorovaikutukseen muistisairaan ihmisen kanssa. Koulutus on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille, muistisairaan omaisille ja muistisairaita arjessaan kohtaaville.

Tavoitteet
Sisäistät validoivan asenteen muistisairaan ihmisen kohtaamisessa ja pystyt hyödyntämään validaatiotekniikoita (auttamismenetelmiä) arjen tilanteissa ja toiminnassa. Koulutus antaa sinulle valmiuksia ja taitoja, jotka helpottavat vuorovaikutuksen sujuvuutta ja parantavat muistisairaan ihmisen elämänlaatua. Validaatio-osaaminen lisää myös kokemusta oman työsi mielekkyydestä.

Sisältö
Muistisairauksien tuomat haasteet vuorovaikutukselle, validaation teoreettinen tausta, validaatiomenetelmän keskeiset lähtökohdat, disorientaatiovaiheiden tunnistaminen ja auttamismenetelmät (”tekniikat”).

Toteutus

Koulutus koostuu kahdesta lähiopetuspäivästä.

Koulutuspaikkana toimii Stadin ammatti- ja aikuisopiston Teollisuuskadun toimipiste osoitteessa
Teollisuuskatu 23 A2, 00510 HELSINKI

Koulutukseen ilmoittaudutaan Wilmassa, koulutuksen toteutuessa: https://wilmastadi.inschool.fi/browsecourses

Hinta 
Koulutuksen hinta on 140€. Hinta sisältää arvonlisäveron 24%, sähköiset oppimateriaalit sekä todistuksen.

Peruutusehdot 
Ilmoittautumisesi on sitova. Voit peruuttaa koulutuksen maksutta viikkoa ennen sen alkua osoitteeseen tyoelamapalvelut@hel.fi. Tämän jälkeen saapuneista peruutuksista perimme puolet koulutuksen hinnasta. Jos et peruuta ilmoittautumistasi tai perut sen kurssipäivänä, veloitamme koulutuksen hinnan kokonaisuudessaan. Todistetuista sairaustapauksista maksua ei peritä. Oppilaitos pidättää itsellään oikeuden koulutuksen muuttamiseen, siirtämiseen tai peruuttamiseen, jos koulutusryhmä ei tule täyteen.

Lisätietoja
Lehtori Anna-Maija Ruhanen
p. 09 310 8825
anna-maija.ruhanen@edu.hel.fi

Koulutusta järjestetään myös työyhteisöjen sisäisenä koulutuksena. Kysy lisää yrityksellesi räätälöitävistä koulutuksista tyoelamapalvelut@hel.fi.