StadinAO / Nuorten työpajat

Nuorten työpajat

Työkokeilua 17–29-vuotiaille helsinkiläisille

Oletko työtön, 17–29-vuotias helsinkiläinen vailla opiskelu- tai työpaikkaa? Kiinnostaisiko työkokeilu? 

Nuorten työpajojen työkokeilussa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja oppia uusia taitoja alasta, joka sinua kiinnostaa.  

Voit päivittää työelämätaitojasi ja saat päiviisi mielekästä tekemistä. Pajoilla pääset tutustumaan koulu- ja työpaikkoihin sekä kulttuuriin ja liikuntaharrastuksiin. Saat tukea tulevaisuuden suunnitteluun ja vahvistat voimavarojasi. Työpajalla saat lounaan ja voit suorittaa maksuttomasti korttikoulutuksia, vaikkapa hygieniapassin tai työturvallisuuskortin. Osalla pajoista sinulla on mahdollisuus suorittaa tutkinnon osia, joista saat itsellesi osaamistodistuksen. Siitä on sinulle hyötyä tulevaisuudessa esimerkiksi ammatillisiin opintoihin hakeutuessasi.  

Työkokeilusi kesto voi olla maksimissaan 6 kuukautta, ja tältä ajalta saat työmarkkinatukea. Päivittäinen työaikasi on kuusi tuntia. Työpajoja on eri puolilla Helsinkiä. Pajojen ohjauskieli: suomi – kielitaitotaso A2.2. Pajalta sinulle voi aueta tie opiskelemaan, töihin tai johonkin muuhun toimintaan, joka sinun tilanteeseesi sopii. 

Ilmoittaudu työttömäksi työnhakijaksi joko Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden tai TE-palveluiden kautta ja täytä sen jälkeen Nuorten työpajojen sähköinen hakemuslomake. Pajojen työvalmentaja ottaa sinuun yhteyttä.  Nähdään pajoilla!

Tutustu Nuorten työpajojen toimintaan TE-toimiston kanssa yhteistyössä toteutetun online-tilaisuuden tallenteelta (20min).

Nuorten työpajojen työvalmentaja tavattavissa Ohjaamossa (Fredrikinkatu 48) torstaisin klo 13.00-15.00. Tervetuloa juttusille!

Yhteystiedot

Johanna Ervasti, työvalmentaja
09 310 71744
johanna.ervasti@edu.hel.fi
Moottoripaja, Villa Ullas

Lars Koskinen, työvalmentaja
09 310 81416
lars.koskinen@edu.hel.fi
Kahvila Aleksis, Snellu Cafè, Waste&Feast Malmi, Månsas Deli

Sirpa Tamminen, työvalmentaja
p. 09 310 33210
sirpa.tamminen@edu.hel.fi
WooDoo-verstas

Niina Kukkola, työvalmentaja
0931029422
niina.kukkola2@edu.hel.fi
Tarinapaja, Metalliverstas

Johanna Hätönen, työvalmentaja
0931081919
johanna.hatonen@edu.hel.fi
Mediakylpylä, Väriverstas