StadinAO / Nuorten työpajat / Digitalents Academy – Web-kehityksestä ja -suunnittelusta kiinnostuneille

Digitalents Academy – Web-kehityksestä ja -suunnittelusta kiinnostuneille

Oletko intohimoinen koodari? Kiinnostunut ohjelmoinnista ja web-sivujen suunnittelusta?  

Paja on juuri sinulle, jos olet innostunut vasta-alkaja, itseoppinut koodari tai koulusta valmistunut ja päivitystä omaan osaamiseesi tarvitseva.  Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus kehittää osaamista web-kehityksessä tarvittavissa frontend- tai backend-ohjelmointitaidoissa. Kokeneemmille koodareille pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden kehittää fullstack-osaamista.

Digitalents Academyllä työskentelemme seuraavien ekosysteemien parissa:

  • Javascript (HTML, CSS, JavaScript + js-kirjastoja). Perusteet opittuasi pääset tutustumaan mm. UI- / UX-suunnittelun perusteisiin sekä Rest API:n ja tietokantojen käyttöön (SQL/ NoSQL) ja syvennät saamistasi Javascriptin kirjastojen, kuten React.js ja Node.js käytössä.

Pääset oppimaan ketterä projektihallinta menetelmiä, kuten Scrum tai Kanban. Työkokeilijana pääset kehittämään taitojasi tiimi- ja projektityöskentelyssä. 

Jos olet jo superosaaja, voit päästä tekemään yhteistyötä alan yritysten tai läheisen yhteistyökumppanimme Digitalents Helsingin kanssa.

Osaavana web-kehittäjänä voit hakea myös suoraa palkkatukipaikkaa Digitalents Helsingin Softdev -tiimiin. Katso tarkemmat hakuohjeet täältä.   

Digitalents Academy toimii Meilahdessa osoitteessa Lehtikuusentie 4.  

Lisätietoja

Arto Aitta, työvalmentaja
09 310 20374
arto.aitta@edu.hel.fi
Digitalents Academy, Tarina