StadinAO / Nuorten työpajat / Metalliverstas – metalli taipuu moneksi

Metalliverstas – metalli taipuu moneksi

Tule mukaan löytämään uusia kanavia luovuuteen ja kädentaitoihin.

Metalliverstas muuttaa Holkkitieltä pois keväällä 2022 aikana ja tämän vuoksi toimintamme on toistaiseksi tauolla, eikä uusia hakemuksia oteta tällä hetkellä vastaan.

Muotometalliosastolla pääset tutustumaan metallisten pienesineiden suunnitteluun ja valmistukseen. Opettelemme toteuttamaan mm. valaisimia, jakkaroita ja muita käyttöesineitä. Materiaaleina messinki, kupari, alumiini ja teräkset.

Perehdymme lisäksi tuotesuunnittelun ja mallinnuksen maailmaan. Meiltä löytyy peltienmuokkaukseen, koneistukseen, hitsaukseen, takomiseen, 3D-tulostamiseen ja valamiseen tarkoitetut työkoneet ja kalusto, joiden käyttöä yhdessä opetellaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta, kiinnostus luovaan muotoiluun ja käsillä tekemiseen riittää.

Koruryhmässä pääset tekemään pienimuotoisia ja monipuolisia materiaalikokeiluja. Opit ryhmässä käyttämään luovuuttasi, suunnittelemaan ja toteuttamaan myös omia kokeiluja. Lopputuloksena syntyy käsityönä erilaisia metallisia pienesineitä sekä upeita koruja, esim. kaulakoruja, sormuksia ja ketjuja. 

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Emme tällä hetkellä ota vastaan asiakastöitä.

Lisätietoja

Johanna Ervasti, työvalmentaja
09 310 71744
johanna.ervasti@edu.hel.fi
Moottoripaja, Logistiikka (Seinätön työpaja)