StadinAO / Oppisopimus / Haussa olevat oppisopimuskoulutukset / Palveluiden kehittäminen kunta-alalla

Palveluiden kehittäminen kunta-alalla

Kiinnostaako sinua palvelumuotoilu? Haluatko hyödyntää asiakaspalvelukokemustasi organisaatiosi palvelujen kehittämiseen? Hae mukaan kunta-alalle suunnattuun palveluiden kehittämisen ja asiakaskokemuksen parantamisen koulutukseen. Voit suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnon osia tai koko tutkinnon. Koulutus alkaa 1.9.2022. Koulutuksen järjestää Stadin ammatti- ja aikuisopisto yhteistyössä Omnian kanssa.

Koulutuskokonaisuus oppisopimuksena koostuu

  • Suunnitellusta ja ohjatusta työelämässä oppimisesta. Nimetty työpaikkaohjaaja työpaikaltasi seuraa kehittymistäsi ja tukee sinua opintojen yhdistämisessä työtehtäviisi. Koulutusohjelma vaatii sekä osallistujalta että työpaikkaohjaajalta aikaa ja panostusta onnistuakseen.
  • Osaamistarpeesi mukaan valituista yhteisistä koulutuspäivistä, yleisen tarjonnan koulutuspäivistä sekä muista osaamisen hankkimisen tavoista. Koulutuspäivät sisältävät asiantuntijapuheenvuoroja, pienryhmätyöskentelyä ja vertaisoppimista.
  • Ohjaustapaamisista ja näyttöjen toteuttamisesta omassa työssäsi.

Koulutukseen osallistumisen edellytykset

Tutkinnon tai tutkinnon osan suorittamisen edellytyksenä on, että työskentelet asiakasrajapinnassa ja pääset työssäsi kehittämään palveluja. Tutustu tutkinnon perusteisiin täällä (myynnin ja markkinointiviestinnän tai taloushallinnon osaamisala). Voit miettiä, oletko kiinnostunut suorittamaan koko tutkinnon tai tutkinnon osan tai osia: 1. Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, 2. Myynnin ja asiakaspalvelun suunnittelu ja toteuttaminen tai Taloushallinnon neuvontapalveluiden hoitaminen ja 3. Asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu.

Koulutuksessa opit näitä asioita

  • Hyödyntämään palvelumuotoilun menetelmiä.
  • Ymmärtämään asiakaskokemuksen merkityksen organisaation toiminnalle.
  • Kehittämään palveluita käytännönläheisesti.
  • Tehostamaan työskentelyä asiakasrajapinnassa.

Koulutuksen aikataulu

Koulutuksen kesto on noin 6 kuukautta suoritettaessa yksi tutkinnon osa ja noin 1-1,5 vuotta, kun suoritetaan koko tutkinto. Palvelumuotoilun koulutuspäivät ovat 13.9.2022, 16.11.2022 ja 19.1.2023.

Hakeutuminen oppisopimuskoulutukseen

Sovi koulutukseen hakeutumisesta esihenkilösi kanssa. Hakeudu tästä. Jos tiedät jo hakeutuessasi, että lähdet suorittamaan koko tutkinnon tai tutkinnon osan, kirjoita tieto kohtaan Oppisopimuskoulutus, johon haen’ (esim. ’Liiketoiminnan ammattitutkinto’ tai ’Palvelumuotoilu’). Hakeutumisaika on 31.7.2022 asti.

Lisätietoja antavat

Virpi Heinonen, koulutustarkastaja (hakeutuminen ja oppisopimusasiat),
p. 040 061 8293, virpi.heinonen@hel.fi

Sirkku Mäntynen, koulutuspäällikkö (tutkinnon ja koulutuksen sisältö),
p. 050 348 8820, sirkku.mantynen@omnia.fi