StadinAO / Oppisopimus / Oppisopimusohjeet / Study@CampusPro käyttöönotto opiskelijalle

Study@CampusPro käyttöönotto opiskelijalle

Tervetuloa Stadin ammatti- ja aikuisopiston Työelämä- ja oppisopimuspalveluiden oppisopimusopiskelijaksi. Suuri osa opintoihin liittyvistä asioista hoidetaan sähköisesti ja järjestelmää kutsutaan Studyksi (lyhennetty nimestä Study@CampusPro). Kaikki henkilöt, jotka osallistuvat opintoihisi, pääsevät kirjautumaan samaan järjestelmään ja voit olla heihin yhteydessä Studyn kautta.
Alla lyhyt ohje, miten pääset käyntiin Studyn kanssa.

Rekisteröityminen

Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on linkki ja ohjeet palvelun käyttäjätunnuksen luomiseen. Jos sinulla on samalla sähköpostiosoitteella jo ennestään tunnus Studyyn, järjestelmä ohjaa sinut käyttämään samaa tunnusta tähänkin koulutukseen.

 1. Saat rekisteröintikutsun sähköpostiisi.

Malli sähköpostiviestistä:

Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Työelämä- ja oppisopimuspalvelut on kutsunut sinut Study@CampusPro-järjestelmän käyttäjäksi.

Tämä viesti on rekisteröintikutsu Study@CampusPro järjestelmän käyttäjäksi. Rekisteröintikutsun avulla voit rekisteröidä itsellesi uuden käyttäjätilin. Mikäli sinulla on jo käyttäjätili järjestelmässä, voit vahvistaa uuden koulutuksen liittämisen käyttäjätiliisi. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja seuraa ohjeita.

Ohjeet:

 • Mikäli sinulla ei ole vielä käyttäjätiliä, klikkaa rekisteröintikutsun linkkiä ja rekisteröi itsellesi uusi käyttäjätili sinisestä napista.
 • Mikäli sinulla on jo olemassa käyttäjätili järjestelmään, klikkaa rekisteröintikutsun linkkiä ja valitse vaihtoehto tiliin liittäminen. Kirjaudu tämän jälkeen järjestelmään ja vahvista uuden koulutuksen yhdistäminen käyttäjätiliisi.
 • Mikäli luot tilin käyttäen toista sähköpostiosoitetta, kuin mihin sait tämän kutsun, kutsu vahvistetaan uuteen sähköpostiosoitteeseesi.

Rekisteröi käyttäjätilisi.

Huom! Tämä on esimerkki, et voi kirjautua tästä linkistä.

Esimerkkikuva rekisteröitymislinkistä

Study@CampusPro järjestelmän käyttäjätileistä:

Study@CampusPro on verkkopalvelu opiskelijoille sekä heidän kouluttajilleen ja ohjaajilleen. Rekisteröintikutsu lähetetään, kun koulutuksen järjestäjä lisää sinut koulutukseen ja pyytää käyttämään Study@CampusPro järjestelmää. Study@CampusPro tilisi on henkilökohtainen. Voit kytkeä tiliisi useita koulutuksia, jotka voivat olla useamman koulutuksen järjestäjän hallinnoimia. Samaa käyttäjätiliä voit käyttää eri rooleissa, eli esim. opiskelijana ja ohjaajana. Kirjaudut samalla tilillä, mutta valitset roolisi kirjautumisen jälkeen.


2. Avaa linkki selaimessa.

Esimerkkikuva rekisteröintikutsusta


3. Valitse sininen Rekisteröin uuden käyttäjän-painike luodaksesi uusi tili.

Jos sinulla on jo ennestään tili Studyyn toisella sähköpostilla ja haluat käyttää sitä, valitse harmaa Liitän tämän tehtävän käyttäjätiliini -painike sekä kirjaudu sisään tunnuksillasi.
Jos sinulla on jo tili samalla sähköpostilla, johon sait kutsun, avautuu sivu, joka ohjaa sinut kytkemään tilit yhteen.

Esimerkkikuva rekisteröinnistä

Käyttäjätunnukseen kelpaavat kirjaimet A-Z (isot ja pienet) ja numerot 0-9 sekä erikoismerkeistä piste, viiva ja alaviiva (.-_). Tunnuksen pituus pitää olla vähintään 4 merkkiä.


4. Täytä tiedot! Nimesi ja sähköpostiosoitteesi on jo esitäytetty. Valitse käyttäjätunnus ja salasana. Voit käyttää sähköpostiosoitetta tai käyttäjätunnusta kirjautuessa. Jos tässä vaiheessa vaihdat sähköpostiosoitteesi, saat vielä annettuun sähköpostiin vahvistuslinkin, joka sinun pitää vahvistaa.

Esimerkkikuva rekisteröinnin jälkeen

5. Käyttäjätilisi on valmis ja voit kirjautua palveluun!


Studyn käyttö

Studyssa pystyt hoitamaan koulutukseesi liittyvät sähköiset asiat. Liittymässä näkyvät ominaisuudet riippuvat koulutuksen järjestäjän asetuksista ja määrityksistä.
Study@CampusPro käyttöliittymään kirjaudutaan rekisteröitymisen jälkeen linkistä https://study.sopimuspro.fi
Tietojen tallennus Studyssä tapahtuu automaattisesti siirryttäessä muokattavasta kentästä pois. Tallennus voidaan tehdä myös manuaalisesti hyväksyntä- painikkeella.

Yleisimmät ominaisuudet

Esimerkkikuva yleisimmät ominaisuudet


Arvioinnin kuittaaminen

Esimerkkikuva arviointinappulasta

Kun työpaikkaohjaajasi on täyttänyt jaksoarvioinnin, sinulle ilmestyy yllä oleva painike jonka kautta pääset kuittaamaan jaksoarvioinnin.


Yläpalkin tiedot

 • Opsos- edut, pystyt ilmoittamaan lähiopetuspäiväsi ja hakemaan niistä opintososiaalisia etuuksia (mikäli olet oikeutettu niihin).
 • Kehittymissuunnitelma – ylempänä olevassa kuvassa näkyvä sivu, jossa näet koulutuksesi tiedot ja koulutukseesi liittyvien henkilöiden yhteystiedot, voit täyttää työssäoppimisen suunnitelmaa tutkinnon osittain sekä kuitata ohjaajan tekemät jaksoarvioinnit.
 • TT-suunnitelma (näyttösuunnitelma) – (ei näy kaikille) voit täyttää suunnitelmaa tutkintotilaisuuksille ja keskustella arvioijien kanssa.
 • Ohje – saat avattua Studyn ohjeen, josta voit hakea ja tarkistaa tarkemmat tiedot ohjelmasta.
 • Viestikeskus – voit aloittaa uuden keskustelun sekä löydät keskustelusi työpaikkaohjaajan ja muiden vastuuhenkilöiden kanssa.
 • Ilmoitukset – tähän ilmestyy ilmoituksia, jos/kun jotain on tapahtunut edellisen kirjautumisen jälkeen.
 • Nimesi – voit muuttaa salasanasi ja asettaa oma kuvasi.


Ohjeet arvioinnin kuittaamiseen ja opintososiaalisten etujen hakemiseen löydät täältä.