StadinAO / Oppisopimus / Oppisopimusohjeet / Study@CampusPro käyttöönotto työpaikkaohjaajalle

Study@CampusPro käyttöönotto työpaikkaohjaajalle

Tervetuloa työpaikkaohjaajaksi Stadin ammatti- ja aikuisopiston Työelämä- ja oppisopimuspalveluiden opiskelijalle. Suuri osa opiskelijan opintoihin liittyvistä asioista hoidetaan sähköisesti ja järjestelmää kutsutaan Studyksi (lyhennetty nimestä Study@CampusPro). Kaikki henkilöt, jotka osallistuvat opintoihin, pääsevät kirjautumaan samaan järjestelmään ja voit olla heihin yhteydessä Studyn kautta.
Alla lyhyt ohje, miten pääset käyntiin Studyn kanssa.

Rekisteröityminen

Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on linkki ja ohjeet palvelun käyttäjätunnuksen luomiseen. Jos sinulla on samalla sähköpostiosoitteella jo ennestään tunnus Studyyn, järjestelmä ohjaa sinut käyttämään samaa tunnusta tähänkin koulutukseen.

 1. Saat rekisteröintikutsun sähköpostiisi.

Malli sähköpostiviestistä:

Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Työelämä- ja oppisopimuspalvelut on kutsunut sinut Study@CampusPro-järjestelmän käyttäjäksi.

Tämä viesti on rekisteröintikutsu Study@CampusPro järjestelmän käyttäjäksi. Rekisteröintikutsun avulla voit rekisteröidä itsellesi uuden käyttäjätilin. Mikäli sinulla on jo käyttäjätili järjestelmässä, voit vahvistaa uuden koulutuksen liittämisen käyttäjätiliisi. Klikkaa alla olevaa linkkiä ja seuraa ohjeita.

Ohjeet:

 • Mikäli sinulla ei ole vielä käyttäjätiliä, klikkaa rekisteröintikutsun linkkiä ja rekisteröi itsellesi uusi käyttäjätili sinisestä napista.
 • Mikäli luot tilin käyttäen toista sähköpostiosoitetta, kuin mihin sait tämän kutsun, kutsu vahvistetaan uuteen sähköpostiosoitteeseesi.

Rekisteröi käyttäjätilisi.

Huom! Tämä on esimerkki, et voi kirjautua tästä linkistä.

Esimerkkikuva rekisteröitymislinkistä

Study@CampusPro järjestelmän käyttäjätileistä:

Study@CampusPro on verkkopalvelu opiskelijoille sekä heidän kouluttajilleen ja ohjaajilleen. Rekisteröintikutsu lähetetään, kun koulutuksen järjestäjä lisää sinut koulutukseen ja pyytää käyttämään Study@CampusPro järjestelmää. Study@CampusPro tilisi on henkilökohtainen. Voit kytkeä tiliisi useita koulutuksia, jotka voivat olla useamman koulutuksen järjestäjän hallinnoimia. Samaa käyttäjätiliä voit käyttää eri rooleissa, eli esim. opiskelijana ja ohjaajana. Kirjaudut samalla tilillä, mutta valitset roolisi kirjautumisen jälkeen.


2. Avaa linkki selaimessa.

Esimerkkikuva rekisteröintikutsusta


3. Valitse sininen Rekisteröin uuden käyttäjän-painike luodaksesi uusi tili.

Jos sinulla on jo ennestään tili Studyyn toisella sähköpostilla ja haluat käyttää sitä, valitse harmaa Liitän tämän tehtävän käyttäjätiliini -painike sekä kirjaudu sisään tunnuksillasi.
Jos sinulla on jo tili samalla sähköpostilla, johon sait kutsun, avautuu sivu, joka ohjaa sinut kytkemään tilit yhteen.

Esimerkkikuva rekisteröinnistä

Käyttäjätunnukseen kelpaavat kirjaimet A-Z (isot ja pienet) ja numerot 0-9 sekä erikoismerkeistä piste, viiva ja alaviiva (.-_). Tunnuksen pituus pitää olla vähintään 4 merkkiä.


4. Täytä tiedot! Nimesi ja sähköpostiosoitteesi on jo esitäytetty. Valitse käyttäjätunnus ja salasana. Voit käyttää sähköpostiosoitetta tai käyttäjätunnusta kirjautuessa. Jos tässä vaiheessa vaihdat sähköpostiosoitteesi, saat vielä annettuun sähköpostiin vahvistuslinkin, joka sinun pitää vahvistaa.

Esimerkkikuva rekisteröinnin jälkeen

5. Käyttäjätilisi on valmis ja voit kirjautua palveluun!


Studyn käyttö

Studyssa pystyt hallinnoimaan kaikkia sinun vastuullasi olevia opiskelijoita ja voit keskustella kaikkien koulutuksiin liittyvien henkilöiden kanssa. Sinulla näkyvät ominaisuudet riippuvat koulutuksen järjestäjien määrityksistä ja asetuksista.
Study@CampusPro käyttöliittymään kirjaudutaan rekisteröitymisen jälkeen linkistä https://study.sopimuspro.fi

Yleisimmät ominaisuudet

Etusivu:

Esimerkkikuva etusivusta


Sisään kirjautuessa etusivulla listataan kaikki vastuuopiskelijasi.
Keltainen taustaväri tarkoittaa tekemättömiä jaksoarviointeja ja punainen taustaväri tekemätöntä päättöarviointia. Klikkaamalla opiskelijan laatikkoa, saat auki opiskelijan käsittelyn. Kysymysmerkki kuvake avaa lisäohjeistuksen.

Opiskelijan käsittely:

Esimerkkikuva opiskelijan käsittelystä


Kehityssuunnitelma:

 • Koulutuksen tiedot- sisältää opiskelijan koulutukseen liittyviä tietoja ja koulutukseen liittyvien henkilöiden yhteystiedot, sekä mahdollisuuden avata opiskelijan koulutuspuun.
 • Opiskelijan aikataulu- riippuen opintojen toteutuksesta, tällä sivulla näytetään opiskelijalle asetetut lähiopetuspäivät. Huom! Kohdassa näkyvät tiedot riippuvat koulutuksen järjestäjästä.
 • Tutkinnon osat- sivulla näytetään opiskelijan kehittymissuunnitelma. Tiedot ovat listattu tutkinnon osittain. Tutkinnon osan nimeä klikkaamalla saat auki osuuden, jossa voidaan dokumentoida opiskelijan kanssa opintojen edistymistä. Avatusta tutkinnon osasta näkyy myös ammattitaitovaatimukset.
 • Arviointi- painike näkyy kun opiskelijalla on tekemättömiä arviointeja. Arviointi-painikkeesta aukeaa sanallisen arvioinnin kenttä jokaiselle tutkinnon osalle. Käynnissä olevaa jaksoa on mahdollista esitäyttää ja tallentaa, mutta jakson arvioinnin voi lähettää vasta jakson päättyessä.


Muut yläpalkin tiedot

 • TT-suunnitelma- (näyttösuunnitelma) näkyy ainoastaan, jos olet tutkintotilaisuuden arvioija ja ominaisuus on käytössä.
 • Ohje- saat avattua Studyn ohjeen, josta voit hakea ja tarkistaa tarkemmat tiedot ohjelmasta.
 • Viestikeskus- (oikea yläreuna) – voit aloittaa uuden keskustelun sekä löydät keskustelusi opiskelijan ja muiden vastuuhenkilöiden kanssa.
 • Ilmoitukset – näyttää ilmoituksia, jos/kun jotain on tapahtunut edellisen kirjautumisen jälkeen.
 • Nimesi- (oikea yläreuna)- voit muuttaa salasanasi ja asettaa oma kuvasi.


Ohjeen arvioinnin tekemiseen löydät täältä.