StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Lyhytkoulutukset / Rengasasentajan lyhytkoulutus (Tulossa syksyllä 2022)

Rengasasentajan lyhytkoulutus (Tulossa syksyllä 2022)

Helsingin työllisyyspalvelut ja Stadin ammatti- ja aikuisopisto järjestävät yhdessä tiiviin neljän (4) päivän lyhytkoulutuksen autoalan töistä kiinnostuneille. Tavoitteena on saada tietoa turvallisesta renkaan vaihdosta, auton nostamisesta ja vannetöistä sekä vahvistaa omia valmiuksia hakea alan työpaikkaa.

Kenelle palvelu sopii?

Koulutus sopii helsinkiläisille työllisyyspalveluiden asiakkaille, jotka ovat kiinnostuneita autoalan koulutuksesta tai autoalalla työskentelystä. Hakijalta edellytetään riittävää suomen kielen taitoa.

Sisältö

  • Renkaiden ja vanteiden tekniset ominaisuudet
  • Rengastyön työvälineiden toiminta ja turvallinen käyttö
  • Erilaiset ajoneuvonostimet
  • Ajoneuvon oikeaoppinen ylös nostaminen
  • Renkaiden irrottaminen ja takaisin asentaminen ajoneuvoon
  • Renkaan irrottaminen ja asentaminen vanteelle
  • Renkaan tasapainottaminen ja tasapainotus laitteet
  • Työergonomia ja työturvallisuus

Aika ja paikka

Koulutus toteutetaan lähiopiskeluna Stadin ammatti- ja aikuisopiston Ilkantien (Ilkantie 3, 00400 Helsinki) toimipisteessä.

Hinta ja peruutusehdot

Koulutuksen hinta on 199 € (sis. alv 24 %). Koulutus on maksuton Helsingin kaupungin työllisyyspalveluiden asiakkaille sekä Stadin ammatti- ja aikuisopiston opiskelijoille.

Jatkopolut

Koulutuksen käyneille järjestetään rekrytointitilaisuus, jossa Vianor haastattelee kaikki koulutuksesta valmistuvat työnhakijat. Samalla Vianor kertoo lisää tulevista työpaikoista.

Hakeutuminen

Tiedot päivitetään myöhemmin.

Huomioita

Jos olet työtön työnhakija, ilmoita ennen koulutuksen aloitusta TE-toimiston tai Helsingin työllisyyspalveluiden asiantuntijalle osallistumisesta. Asiantuntija tarkastaa mahdollisuutesi hyödyntää opintoihin lyhytkestoisten opintojen mahdollisuutta.

Lisätietoja

Rea Shalberg, opettaja

09 310 35633, rea.sahlberg@edu.hel.fi