StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Työvoimakoulutukset / Lastenohjaajan koulutus (Haku auki 16.5.2022 asti)

Lastenohjaajan koulutus (Haku auki 16.5.2022 asti)

Oletko kiinnostunut työstä lasten parissa päiväkodissa?

Haemme varhaiskasvatusalasta kiinnostuneita henkilöitä rekrytoivaan koulutukseen.
Sen aikana suoritetaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta ammatillinen tutkinnon osa – lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen. Opiskelu tapahtuu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa Helsingissä.

Rekrytoiva koulutus alkaa 8.8.2022 ja se kestää 2.12.2022 saakka. Koulutus sisältää teoriaopetusta ja lisäksi työelämässä oppimista Helsingin kaupungin päiväkodissa.

Kenelle palvelu sopii?

Koulutukseen voivat hakea helsinkiläiset, palkkatukikelpoiset työttömät työnhakijat. Edellytämme sinulta kiinnostusta varhaiskasvatusalaa kohtaan. Haluat sitoutua työhön päiväkodissa. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on kykyä olla läsnä lapsille. Edellytämme sinulta suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Sisältö

Kun suoritat kyseisen tutkinnon osan ja siihen kuuluvan näytön hyväksytysti, opinnot jatkuvat oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen aikana suoritat kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon loppuun. Tämä koulutus alkaa 10.1.2023 ja kestää noin 1,5 vuotta. Oppisopimuskoulutuksen aikana teet kokopäivätyötä päiväkodissa ja opiskelet 2–4 päivänä kuukaudessa teoriaopetusta oppilaitoksessa.

Aika ja paikka

Koulutus järjestetään 8.8.2022–2.12.2022. Sen jälkeen koulutus jatkuu oppisopimuksena.

Opiskelu tapahtuu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa Helsingissä. Koulutus sisältää teoriaopetusta ja lisäksi työelämässä oppimista Helsingin kaupungin päiväkodissa.

Jatkopolut

Koulutus jatkuu oppisopimuksena ja tavoitteena on työllistyä lastenhoitajaksi.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen TE-toimiston sivuilla. Mikäli täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, on sinun vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa tai kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Vaihtoehtoisesti voit myös jättää paperihakemuksen TE-toimistoon tai kuntakokeiluun.

Huomioita

Huomioithan, että valitsemme hakijat haastatteluun hakemuksen perusteella. Hakemuksessa on tärkeää kertoa myös miksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työ päiväkodissa kiinnostaa sinua.

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta saat sähköpostilla osoitteesta: rekry.kasko@hel.fi

Tietoa työvoimakoulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse:

Koulutusneuvonta (ma–pe klo 9.00–16.15):

0295 020 702