StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Työvoimakoulutukset / Rekrytoiva koulutus, lastenohjaaja, oppisopimukseen johtava koulutus (Hakuaika ei ole vielä alkanut.)

Rekrytoiva koulutus, lastenohjaaja, oppisopimukseen johtava koulutus (Hakuaika ei ole vielä alkanut.)

Oletko kiinnostunut työstä lasten parissa päiväkodissa?

Haemme varhaiskasvatusalasta kiinnostuneita henkilöitä rekrytoivaan koulutukseen.
Sen aikana suoritetaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta ammatillinen tutkinnon osa – lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen. Opiskelu tapahtuu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa Helsingissä.

Rekrytoiva koulutus alkaa 9.8.2023 ja se kestää 4.12.2023 saakka. Koulutus sisältää teoriaopetusta ja lisäksi työelämässä oppimista Helsingin kaupungin päiväkodissa.

Kenelle palvelu sopii?

Koulutukseen voivat hakea helsinkiläiset, palkkatukikelpoiset työttömät työnhakijat. Edellytämme sinulta kiinnostusta varhaiskasvatusalaa kohtaan sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Haluat sitoutua työhön päiväkodissa. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on kykyä olla läsnä lapsille.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta ammatillinen tutkinnon osa – lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen. Opiskelu tapahtuu Stadin ammatti- ja aikuisopistossa Helsingissä.

Rekrytoiva koulutus alkaa 9.8.2023 ja se kestää 4.12.2023 saakka. Koulutus sisältää teoriaopetusta ja lisäksi työelämässä oppimista Helsingin kaupungin päiväkodissa

Aika ja paikka

Koulutus alkaa 9.8.2023 ja se kestää 4.12.2023 saakka. Koulutuspaikkana on Stadin AO:n Teollisuuskadun toimipaikka (Teollisuuskatu 23, 00510 Helsinki).

Hinta ja peruutusehdot

Koulutus on maksuton Helsingin työllisyyspalveluiden asiakkaille.

Jatkopolut

Kun suoritat kyseisen tutkinnon osan ja siihen kuuluvan näytön hyväksytysti, opinnot jatkuvat oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen aikana suoritat kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon loppuun. Oppisopimuskoulutus kestää noin 1,5 vuotta. Oppisopimuskoulutuksen aikana teet kokopäivätyötä päiväkodissa ja opiskelet 2-4 päivänä kuukaudessa teoriaopetusta oppilaitoksessa.

Hakeutuminen

Koulutukseen haetaan te-toimiston sivujen kautta. Linkki päivitetään myöhemmin.

Voit myös jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon / kuntakokeiluun.

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, vahvista hakemuksesi TE-toimistossa/kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Koulutushakemus.

Huomioita

Huomioithan, että valitsemme hakijat haastatteluun hakemuksen perusteella. Hakemuksessa on tärkeää kertoa myös miksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työ päiväkodissa kiinnostaa sinua.

Huomioithan myös, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Lisätietoja

Lisätietoja koulutuksesta saat sähköpostilla osoitteesta: rekry.kasko@hel.fi

Päivitetty 24.3.2023