StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Työvoimakoulutukset / Lyhytkoulutus logistiikkaan (varasto) nro 708326 (Haku päättyy 14.8.2023)

Lyhytkoulutus logistiikkaan (varasto) nro 708326 (Haku päättyy 14.8.2023)

Oletko kiinnostunut logistiikan ihmeellisestä maailmasta? Haluaisitko oppia ajamaan trukeilla turvallisesti ja käyttämään niitä monipuolisissa työympäristöissä? Oletko reipasotteinen ja tarkka? Joustatko, kun esihenkilö pyytää sinua tekemään pidempää päivää? Kiinnostaako hyvät työllistymisen mahdollisuudet logistiikka-alalla?

Jos tunnistat itsesi näistä aiheista, tervetuloa opiskelemaan Stadin AO:n logistiikan lyhytkoulutukseen trukinkuljettajan tehtäviin ja logistiikan työympäristössä toimimiseen. Tarjoamme uudet, nykyaikaiset ja monipuoliset oppimisympäristöt. Meiltä löytyy laaja tarjonta erilaisista trukkityypeistä, joiden käyttöä pääset tiloissamme turvallisesti opettelemaan. Koulutuksen ohjaajina toimivat logistiikka-alan ammattilaiset, jotka tukevat ja ohjaavat sinua koko koulutuksen ajan.

Kenelle palvelu sopii?

Hakijalla tulee olla varasto- ja terminaalityöhön sopiva terveys, valmius vuorotyöhön sekä reipas työasenne. Trukin kanssa työskentely vaatii myös hahmotuskykyä. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta, huolellisuutta ja valmiutta työskennellä myös kiireen alla.

Työtä tehdään kaikkina vuorokauden aikoina ja viikonpäivinä, joten valmius vuorotyöhön on välttämätön edellytys koulutukseen valittaville. Valinnassa painotetaan hyvää motivaatiota ja reipasta työasennetta sekä riittävää suullinen suomenkielentaitoa (vähintään B1.1).

Sisältö

Koulutuksessa suoritetaan logistiikan perustutkinnon tutkinnonosista tavarankäsittelylaitteiden käyttö ja trukinkuljettajana toimiminen (25 osaamispistettä) ja logistiikka-alan työympäristössä toimiminen (15 osaamispistettä).

Lisäksi koulutuksessa suoritetaan työturvallisuuskortti ja ensiapukoulutus.

Aika ja paikka

Koulutus järjestetään ajalla 2.10.2023 – 1.3.2024 Stadin AO:n logistiikan toimipisteessä Valuraudankuja 3, 00700 Helsinki.

Teoriaopetus toteutetaan lähiopetuksena pääsääntöisesti arkisin klo 8.00 – 20.00 (kuitenkin vain 7h/ päivä) ja työssäoppiminen yrityksen työaikojen puitteissa.

Aloituspaikkoja on tarjolla 30.

Hinta ja peruutusehdot

Työvoimakoulutus on helsinkiläisille työttömille työnhakijoille maksutonta.

Jatkopolut

Koulutus toimii erinomaisena pohjana jatkaa opintoja koko logistiikan perustutkinnon suorittamiseen esimerkiksi oppisopimuskoulutuksena. 

Hakeutuminen

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/ kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella. Opiskelijavalinnasta vastaa Uudenmaan TE-toimisto.

Huomioita

Ilmoita ennen koulutuksen aloitusta Helsingin työllisyyspalveluiden asiantuntijalle osallistumisestasi. Koulutukseen osallistuminen ei vaikuta oikeuteesi saada työttömyysetuutta, mutta asiasta on ilmoitettava.

Lisätietoja

Opettaja Teemu Tervashonka
Puh. 040 5689794 klo 9 – 15 välisenä aikana
teemu.tervashonka(at)edu.hel.fi

Lisätietoja koulutukseen hakemisesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista: Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 ma – pe klo 9 – 16.15 tai Koulutusneuvonnan chat-palvelu ma -pe klo 9.00 – 16.00.

Päivitetty 11.5.2023