StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Työvoimakoulutukset / Ravintola- ja suurtalousalan koulutus (Hakuaika 15.6.–25.9.2022)

Ravintola- ja suurtalousalan koulutus (Hakuaika 15.6.–25.9.2022)

Työllisty ravintola- ja suurtalousalalle työpainotteisella koulutuksella. Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita työskentelemään ravintola-alan työtehtävissä monipuolisesti

Kenelle palvelu sopii?

Työvoimakoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alaisille ravintola-alasta kiinnostuneille työnhakijoille. Hakijalta edellytetään erittäin hyvää suomen kielen taitoa ja ravintola-alalle sopivaa kokonaisvaltaista, hyvää terveyttä.

Sisältö

Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna, jossa eri opiskelumuodot vaihtelevat opiskelijan tarpeiden mukaan. Pääpaino koulutuksessa on työelämässä ja työpaikalla oppimisessa.

Hinta ja peruutusehdot

Opiskelu on opiskelijalle maksutonta.

Jatkopolut

Opiskelun jälkeen on tarkoitus työllistyä, mutta koko ravintola- ja catering-alan perustutkinnon voi suorittaa loppuun esimerkiksi työn ohella oppisopimuskoulutuksessa.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen TE-toimiston sivuilla. Voit myös jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon tai Helsingin kaupungin työllisyyspalveluihin.

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, vahvista hakemuksesi TE-toimistossa tai Helsingin kaupungin työllisyyspalveluissa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.tyomarkkina.tori > Oma asiointi > Koulutushakemus.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa ajalla 9.8.–25.9.2022

Jouni Savolainen, ammatinopettaja

0403345710

jouni.savolainen@edu.hel.fi

Päivitetty 2.9.2022