StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Työvoimakoulutukset / Telinerakentaja (TE nro 718743)(Hakuaika päättyy 10.3.2024)

Telinerakentaja (TE nro 718743)(Hakuaika päättyy 10.3.2024)

Koulutus on tarkoitettu rakennusalan työtehtävissä olleille ammatti tai perustutkinnon suorittaneille henkilöille, jotka haluavat työllistyä telinerakentamisen ammattilaiseksi.

Kenelle palvelu sopii?

Tämä työvoimakoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston ja Kuntakokeilun asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Sisältö

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija työllistyy rakennusalalle sekä suorittaa koulutuksen aikana rakennusalan perustutkinnon osan.
· Peri telineitten koulutus
· Saksilava nostin koulutus

Koulutus on päivä opiskelua, joka toteutetaan:
Teoriakoulutus 1 päivä
Työnäyttö telinerakentamisen osiosta koulun tiloissa
Saksilava nosturin koulutus koulun tiloissa
Teoriakoe

Aika ja paikka

Koulutus alkaa 8.4.2024 . Koulutus kestää 1 viikon ja on päivä opiskelua.

Lähiopetus: Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Runokylänkatu 2, 00920 Helsinki

Hinta ja peruutusehdot

Työvoimakoulutus on osallistujille maksutonta.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen TE-toimiston sivuilla. Voit myös jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon / kuntakokeiluun.

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, vahvista hakemuksesi TE-toimistossa/kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Koulutushakemus.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai nettisivuilta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta, jossa chat-palvelu ma-pe 9-16.

Huomioita

Perustele hakemukseesi huolella, miksi juuri sinut pitäisi valita koulutukseen.

Lisätietoja