StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Työvoimakoulutukset / Rekrytoiva lastenohjaaja koulutus (TE nro 716679) (Hakuaika päättyy 17.11.2023)

Rekrytoiva lastenohjaaja koulutus (TE nro 716679) (Hakuaika päättyy 17.11.2023)

Farah Diriye ulkoilemassa päiväkotilasten kanssa.

Oletko kiinnostunut työstä lasten parissa päiväkodissa? Haluatko kouluttautua alalle?

Koulutuksen aikana suoritetaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta ammatillinen tutkinnon osa – lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen.

Koulutus sisältää tietopuolista opetusta ja lisäksi työelämässä oppimista Helsingin kaupungin päiväkodissa.

Kenelle palvelu sopii?

  • HUOM! Koulutukseen voidaan valita vain helsinkiläisiä, palkkatukikelpoisia työttömiä työnhakijoita.
  • Haluat tehdä töitä päiväkodissa lasten kanssa.
  • Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja olet työhön tarttuva työntekijä.
  • Edellytämme sinulta suomen kielen riittävää suullista ja kirjallista taitoa.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta ammatillinen tutkinnon osa – lapsen kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen edistäminen.

Koulutus sisältää tietopuolista opetusta ja lisäksi työelämässä oppimista Helsingin kaupungin päiväkodissa.

Kun suoritat kyseisen rekrytoivan koulutuksen ja siihen kuuluvan näytön hyväksytysti, opinnot jatkuvat oppisopimuskoulutuksena. Oppisopimuskoulutuksen aikana teet kokopäivätyötä päiväkodissa ja suoritat kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon loppuun. Oppisopimus kestää noin 1,5 vuotta. Rekrytoiva koulutus ja oppisopimus kestävät yhteensä noin 2 vuotta.

Edellytämme, että haluat tehdä töitä päiväkodissa lasten kanssa. Päivät päiväkodissa ovat vauhdikkaita ja monipuolisia. 

Aika ja paikka

Rekrytoiva koulutus järjestetään ajalla 8.1.2024 – 10.5.2024.

Lähiopetus: Stadin ammatti- ja aikuisopisto, Teollisuuskatu 23, 00510 Helsinki.

Hinta ja peruutusehdot

Työvoimakoulutus on helsinkiläisille työttömille työnhakijoille maksutonta.

Jatkopolut

Kun suoritat kyseisen rekrytoivan koulutuksen ja siihen kuuluvan näytön hyväksytysti, opinnot jatkuvat oppisopimuskoulutuksena.
Oppisopimuskoulutuksen aikana teet kokopäivätyötä päiväkodissa ja suoritat kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnon loppuun.
Oppisopimus kestää noin 1,5 vuotta. Rekrytoiva koulutus ja oppisopimus kestävät yhteensä noin 2 vuotta.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen TE-toimiston sivuilla. Voit myös jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon / kuntakokeiluun.

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, vahvista hakemuksesi TE-toimistossa/kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Koulutushakemus.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai nettisivuilta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta, jossa chat-palvelu ma-pe 9-16.

Huomioita

HUOM! koulutukseen voidaan valita vain helsinkiläisiä, palkkatukikelpoisia työttömiä työnhakijoita.

Huomioithan, että valitsemme hakijat haastatteluun hakemuksen perusteella. Hakemuksessa on tärkeää kertoa, miksi työ päiväkodissa lasten parissa kiinnostaa sinua.

Kun hakuaika on päättynyt, osa rekrytoivaan koulutukseen hakeneista kutsutaan haastatteluun. Kaikki haastattelut ja muut valintaan liittyvät tilaisuudet pidetään joulukuun alkupäiviin mennessä.

Lisätietoja