StadinAO / Stadin osaamiskeskus / Palvelut yrityksille

Palvelut yrityksille

Räätälöityä tukea

Onko yrityksesi liiketoiminta kasvussa ja tarvitset lisäkäsiä sekä osaamista? Oletko miettinyt, kuinka löytää sopiva osaaja? Sinua palvelevat Stadin osaamiskeskuksen yrityskoordinaattorit, jotka kartoittavat kanssasi tilanteen ja tarjoavat sinulle siihen sopivan ratkaisun.

Palvelumme mahdollistavat monipuolisia vaihtoehtoja yrityksesi työvoiman takaamiseksi. Voimme esitellä teille halutessanne jatkuvasti sopivia osaajia, tai aina silloin kun tarvitsette. Meillä on myös mahdollisuus kouluttaa uusia osaajia toiveidenne mukaisesti. Palvelumme ovat maksuttomia työnantajille ja työnhakijoille.

Tutustu myös työkokeiluun, palkkatukeen, työllistymisen Helsinki-lisään sekä oppisopimukseen alla olevien linkkien kautta.

Työkokeilu

Työkokeilu antaa työnantajalle mahdollisuuden tutustua työntekijään ja myöhemmin rekrytoida talon tavat jo tunteva henkilö. Työkokeiluun osallistuvalla on mahdollisuus tutustua ammattiin ja työympäristöön käytännössä. Henkilön palkkaamiseen voi hakea palkkatukea. Lue lisää työkokeilusta.

Palkkatuki

Palkkatuki on TE-toimiston myöntämä taloudellinen tuki, joka voidaan myöntää työnantajalle työttömän työnhakijan palkkauskustannuksiin. Palkkatuki on harkinnanvarainen tuki, jota haetaan TE-toimistosta. Lue lisää palkkatuesta.

Helsinki-lisä

Työllistymisen Helsinki-lisällä halutaan parantaa vantaalaisten yritysten edellytyksiä palkata helsinkiläisiä pitkäaikaistyöttömiä. Tarkoitettu palkkauksesta syntyviin muihin kuin palkkakuluihin, kuten perehdytys-, ohjaus- ja työvälinekustannuksiin. Edellytyksenä TE-toimiston myönteinen palkkatukipäätös. Lue lisää Helsinki-lisästä.

Oppisopimus

Oppisopimus antaa työnantajalle mahdollisuuden kouluttaa yrityksensä tarpeisiin sopivan työntekijän. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista täydennetään oppilaitoksissa järjestettävällä lähi-ja etäopetuksella. Lue lisää oppisopimuksesta.

Lisätietoja

Tommi Hautamäki, yrityskoordinaattori

p. 09 310 34061, tommi.hautamaki@hel.fi