Tartu tilaisuuteen – Avoimet opinnot johdattavat kohti uutta osaamista

Julkaistu 23.4.2021, 5:42 Opiskelija oppitunnilla.

Nyt sinulla, alle 30-vuotias helsinkiläinen, on mahdollisuus kehittää joustavasti osaamistasi Stadin AO:n Avointen opintojen kautta. Tarjolla on ohjausta ja koulutusta, joka on aina osallistujalle ilmaista.

Koulutuksiin tutustumista, yritystoiminnan opiskelua tai kielitaidon kehittämistä

Avoimet opinnot tarjoavat monenlaisia tapoja hankkia uutta osaamista ja täydentää taitoja ennen tutkinto-opiskelua. Viisi suosituinta koulutustamme tarjoavat muun muassa yksilöllistä sparrausta ja kielitaidon kehittämistä.

Avoin kioski on tarkoitettu sinulle, joka pohdit mitä tekisit elämässäsi seuraavaksi. Ohjaus on aina yksilöllistä sparrausta työhön tai opiskeluun. Ilmoittautuminen on avoinna Wilmassa jatkuvasti.

Suomi toisena kielenä -koulutuksissa voit kehittää kielitaitoasi tulevia ammatillisia opintoja varten. Tarjolla ovat esimerkiksi Hoivaa ja hoida S2 -koulutus hoiva-alaa harkitseville sekä S2-oppijan digitaidot -koulutus. Tutustu ajankohtaisiin S2-koulutuksiin.

Kulttuurin ja kaupunkiympäristön vapaaehtoistyön ajankohtaiset osallistavat koulutukset löytyvät myös Wilmasta.

Treenaamo on intensiivinen ohjausjakso, missä voit miettiä toiveitasi sekä tutustua eri alojen koulutuksiin. Katso treenaamon aikataulut ja ilmoittautuminen.

Yrittäjyys- ja yritystoiminnan verkkokoulutukset sopivat sinulle, jota yritystoiminta kiinnostaa. Ilmoittaudu mukaan.

Avoimien opintojen koulutuksia voidaan tunnustaa toisen asteen ammattiopinnoissa. Kaikki monipuoliset lyhytkoulutukset löydät Wilman päivittyvästä koulutuskalenterista.