Yhteishaun valintatulokset on julkaistu – Stadin AO:hon 2211 uutta opiskelijaa

Julkaistu 17.6.2021, 4:59 Ravintola- ja catering-alan opiskelija harjoittelemassa.

Kevään 2021 yhteishaun tulokset on julkaistu, ja Stadin AO:ssa aloittaa 2211 uutta ammatillisen perustutkinnon opiskelijaa. Yhteishaussa valittujen, julkaisuun luvan antaneiden, opiskelijoiden nimet ovat nähtävissä nettisivuillamme. Tiedot on ilmoitettu aakkosjärjestyksessä perustutkinnoittain.

Lämpimät onnittelut uusille opiskelijoillemme!

Lisätietoa opiskelijaksi valitulle

Saat lähipäivinä Stadin AO:sta kirjeen. Lue kirje huolella ja toimi ohjeiden mukaan. Varmista opiskelupaikkasi täyttämällä ja palauttamalla postitse kirjeen mukana tullut opiskelupaikan vastaanottolomake. Kirjeessä on mukana valmiiksi maksettu palautuskuori.

Vastaanottolomake pitää palauttaa, vaikka ottaisitkin opiskelupaikan vastaan opintopolku.fi-palvelussa. Kirjeessä on tietoa myös ammattilukiosta ja urheilijan ammatillisesta koulutuksesta.
Tutustu tarkempiin tutkintokohtaisiin tietoihin nettisivuillamme.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Oppivelvollisuusikä nousee tänä vuonna 18 ikävuoteen, jonka myötä kaikilla vuonna 2021 peruskoulun päättäneillä on velvollisuus hakeutua toisen asteen koulutukseen. Jokaiselle nuorelle pyritään turvaamaan opiskelupaikka.

Mikäli et saanut opiskelupaikkaa yhteishaussa, Opetushallitus lähettää sinulle postitse kirjeen, josta saat toimintaohjeita opiskelupaikan löytämiseen. Peruskoulun opinto-ohjaajasi auttaa sinua myös kesäaikana ja ohjaa jatkuvaan hakuun.

Stadin AO:n jatkuvassa haussa voit hakea perustutkintojen vapaita opiskelupaikkoja. Vaihtoehtoisesti tarjoamme sinulle mahdollisuuden VALMA-opintoihin eli ammatilliseen koulutukseen valmentavaan koulutukseen. Hae VALMA-opintoihin nettisivujemme kautta.

Jos sinulla on kysyttävää valinnoista tai hakemisesta Stadin AO:hon, voit olla yhteydessä hakutoimistoomme: puh. 09 310 89318 (arkisin klo 10–14), hakukutoimisto@edu.hel.f