StadinAO / Nuorten työpajat / Digitalents Academy – Web-kehityksestä ja -suunnittelusta kiinnostuneille

Digitalents Academy – Web-kehityksestä ja -suunnittelusta kiinnostuneille

Helsinkiläinen 17-29 vuotias nuori. Oletko intohimoinen koodari? Kiinnostunut ohjelmoinnista ja web-sivujen suunnittelusta?  

Paja on juuri sinulle, jos olet innostunut vasta-alkaja, itseoppinut koodari tai koulusta valmistunut ja päivitystä omaan osaamiseesi tarvitseva.  Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus kehittää osaamista web-kehityksessä tarvittavissa frontend- tai backend-ohjelmointitaidoissa. Kokeneemmille koodareille pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden kehittää fullstack-osaamista.

Digitalents Academyllä työskentelemme seuraavien ekosysteemien parissa:

  • Javascript (HTML, CSS, JavaScript + js-kirjastoja). Perusteet opittuasi pääset tutustumaan mm. UI- / UX-suunnittelun perusteisiin sekä Rest API:n ja tietokantojen käyttöön (SQL/ NoSQL) ja syvennät saamistasi Javascriptin kirjastojen, kuten React.js ja Node.js käytössä.

Pääset oppimaan ketterä projektihallinta menetelmiä, kuten Scrum tai Kanban. Työkokeilijana pääset kehittämään taitojasi tiimi- ja projektityöskentelyssä. 

Jos olet jo superosaaja, voit päästä tekemään yhteistyötä alan yritysten tai läheisen yhteistyökumppanimme Virittämö Helsingin kanssa.

Osaavana web-kehittäjänä voit hakea myös suoraa palkkatukipaikkaa Virittämö Helsingin Softdev -tiimiin. Hakuohjeet löydät edellä mainitulta sivustolta.   

Digitalents Academy toimii Vallilassa osoitteessa Sturenkatu 18-20.  Pajan ohjauskieli: suomi – kielitaitotaso A2.2.

Lisätietoja

Niina Kukkola, työvalmentaja
0931029422
niina.kukkola2@edu.hel.fi
Tarinapaja