StadinAO / Nuorten työpajat / Digitalents Academy – Web-kehityksestä ja -suunnittelusta kiinnostuneille

Digitalents Academy – Web-kehityksestä ja -suunnittelusta kiinnostuneille

Helsinkiläinen 17-29 vuotias nuori. Oletko intohimoinen koodari? Kiinnostunut ohjelmoinnista ja web-sivujen suunnittelusta?  

Paja on juuri sinulle, jos olet innostunut vasta-alkaja, itseoppinut koodari tai koulusta valmistunut ja päivitystä omaan osaamiseesi tarvitseva.  Tavoitteenamme on tarjota mahdollisuus kehittää osaamista web-kehityksessä tarvittavissa frontend- tai backend-ohjelmointitaidoissa. Kokeneemmille koodareille pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden kehittää fullstack-osaamista.

Digitalents Academyllä työskentelemme seuraavien ekosysteemien parissa:

  • Javascript (HTML, CSS, JavaScript + js-kirjastoja). Perusteet opittuasi pääset tutustumaan mm. UI- / UX-suunnittelun perusteisiin sekä Rest API:n ja tietokantojen käyttöön (SQL/ NoSQL) ja syvennät saamistasi Javascriptin kirjastojen, kuten React.js ja Node.js käytössä.

Pääset oppimaan ketterä projektihallinta menetelmiä, kuten Scrum tai Kanban. Työkokeilijana pääset kehittämään taitojasi tiimi- ja projektityöskentelyssä. 

Osaavana web-kehittäjänä voit hakea myös suoraa palkkatukipaikkaa Virittämö Helsingin Softdev -tiimiin. Hakuohjeet löydät edellä mainitulta sivustolta.   

Digitalents Academy toimii Vallilassa osoitteessa Töysänkatu 2 D.  Pajan ohjauskieli: suomi – kielitaitotaso A2.2.

Työpajan suuren suosion vuoksi otamme vastaan uusia hakemuksia Digitalents Academylle kaksi kertaa vuodessa.

Käytämme pajalla web-sovellusten kehittämiseen liittyviä teknologioita. Tässä vaiheessa annamme sinulle seuraavan linkin itsenäiseen oppimiseen, jotta odotusaikana pääset halutessasi tutustumaan materiaaleihin ja edistämään omia koodaustaitoja.  

Alla olevasta linkistä pääset käsiksi erilaisiin oppimismateriaaleihin. Valitse itsellesi sopivat materiaalit ja aloita oppiminen linkissä annettujen ohjeiden mukaan.  

Linkki materiaaleihin:  

Lisätietoja

Satu Anttila, työvalmentaja
0931080439
satu.m.anttila@edu.hel.fi
Digitalents Academy, Väriverstas