StadinAO / Nuorten työpajat / Mediakylpylä – luovaa sisällön tuottamista

Mediakylpylä – luovaa sisällön tuottamista

Tunnetko vetoa luovalle alalle? Haluatko mediasisällön tuottajaksi? 

Graafisen alan ryhmässä tutustut graafisen viestinnän ja muotoilun maailmaan ja sen käytäntöihin, kuten taustatutkimukseen, ideointiin ja työkaluihin. Aiempaa osaamista ei vaadita – tärkeintä on halu oppia sekä motivaatio tutkia omaa luovuuttaan ja kiinnostuksen kohteitaan graafisella alalla. Työskentelet muun muassa taittamisen, kuvankäsittelyn, kuvittamisen ja logosuunnittelun parissa: pääset tekemään painotuotteita ja digitaalista sisältöä. Työskentely on ryhmälähtöistä, mutta omien projektien toteuttaminen on myös mahdollista harjoitus- ja tilaustöiden ohessa.  

Ääniryhmässä perehdyt laajasti äänialan eri osa-alueisiin. Jakson aikana otamme katsauksen peli- ja elokuvaääneen sekä radio-, studio- ja liveääneen. Lisäksi saat paljon tietoa ja kokemusta pienemmistä kokonaisuukista ja lähdemmekin liikkeelle aina äänestä fysikaalisena ilmiönä. Työskentelemme tiiviissä ryhmässä yhteisten harjoitus- ja tilaustöiden parissa. Emme toteuta nuorten henkilökohtaisia projekteja ja myös musiikki on marginaalisessa roolissa. Aiempaa osaamista tai kokemusta et tarvitse, vaan kiinnostus ja motivaatio tutustua äänialan sisältöihin riittää.  

Videoryhmässä tutustut käytännön harjoitustöiden kautta videotyön perusteisiin. Ryhmän perustoimintaa ovat erityyppisten elokuva-alan harjoitustöiden tekeminen aina dokumentista animaatioon ja fiktioon. Pajassa tehdään tilaustöitä, kuten musiikki- ja esittelyvideoita. Pääset toteuttamaan itseäsi elokuvallisin keinoin, oman mielikuvituksesi mukaan.  

Seuraava rekry on 27.5.–3.6.2024 välisenä aikana. Aloitus elokuussa.

Mediakylpylä sijaitsee Käpylän rautatieaseman läheisyydessä, Stadin AO:n tiloissa, osoitteessa Kullervonkatu 11.  

Lisätietoja

Olli Puolakka, työvalmentaja
0931081919
olli.puolakka@edu.hel.fi
Mediakylpylä