StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Työvoimakoulutukset / Luonnonkivitulisija koulutus (TE nro 719690) (Hakuaika päättyy 20.5.2024)

Luonnonkivitulisija koulutus (TE nro 719690) (Hakuaika päättyy 20.5.2024)

Tulisija – ja hormimuuraus vaativat perinteikästä erikoisosaamista.
Työ on käsityöammatti, joka edellyttää muun muassa huolellisuutta ja kärsivällisyyttä.
Työympäristö vaihtelee uudisrakennuksilta korjausrakennuskohteisiin.

Kenelle palvelu sopii?

Koulutus on tarkoitettu jo rakennusalan työtehtäviä tehneille ammatti tai perustutkinnon suorittaneille henkilöille, jotka haluavat työllistyä tulisijamuurauksen ammattilaiseksi. Koulutukseen valittavalta edellytetään työtehtäviin soveltuvaa kuntoa ja riittävää suomen kielen taitoa.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat ensisijaisesti TE-toimiston ja kuntakokeilun työttömät tai työttömyysuhanalaiset työnhakija-asiakkaat.

Sisältö

Koulutus on päiväopiskelua, joka koostuu:
Teoriakoulutusta 12 päivää
Työnäyttö luonnonkivitulisija osiosta koulun tiloissa
Hormimuuraus koulun tiloissa
Teoriakoe

Koulutuksen tavoitteena on, että opiskelija työllistyy rakennusalalle sekä suorittaa koulutuksen aikana rakennusalan ammattitutkinnon osan:
· Luonnonkivitulisija koulutus
· Hormimuuraus koulutus
· EA-1
· Työturvakortti koulutus
· Tulityökortti koulutus

Aika ja paikka

Työvoimakoulutus toteutetaan ajalla: 12.8-11.10.2024.

Lähiopetus: Stadin AO, Vuokkiniemenkatu 30, 00920 Helsinki

Hinta ja peruutusehdot

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Jatkopolut

Koulutuksen käynyt voi työskennellä erilaisissa alan yrityksissä.

Hakeutuminen

Hae koulutukseen TE-toimiston sivuilla. Voit myös jättää paperihakemuksen työ- ja elinkeinotoimistoon / kuntakokeiluun.

Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, vahvista hakemuksesi TE-toimistossa/kuntakokeilussa ennen hakuajan päättymistä. Koulutushakemuksesi käsittelyä voit seurata www.te-palvelut.fi > Oma asiointi > Koulutushakemus.

Huomioithan, että koulutushakemus on sitova, eikä sitä voi perua ilman pätevää syytä. Jättämällä koulutushakemuksen sitoudut osallistumaan koulutuksen valintatilaisuuteen ja aloittamaan koulutuksen, mikäli tulet siihen valituksi. Mikäli perut hakemuksen, et osallistu koulutuksen valintatilaisuuteen, tai et aloita koulutusta, TE-toimisto/kuntakokeilu selvittää oikeutesi työttömyysetuuteen (TTL 2 a luku 9 § 7 a-7 b sekä 2 a luku 10 §).

Tietoa työvoimakoulutuksesta ja koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saa puhelimitse p. 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 tai www.facebook.com/koulutusneuvonta tai nettisivuilta https://tyomarkkinatori.fi/info/valtakunnalliset-neuvontapalvelut/henkiloasiakkaan-neuvontapalvelut/koulutusneuvonta, jossa chat-palvelu ma-pe 9-16.

Huomioita

Perustele hakemuksesi huolella (miksi juuri sinut pitäisi valita koulutukseen).
Esivalinta tehdään koulutushakemusten perusteella. Esivalinnan perusteella kutsutaan osa hakijoista haastatteluun. Haastattelut pidetään viikolla 22 Vuokkiniemen toimipaikassa, Vuokkiniemenkatu 30 Helsinki.
Koulutukseen valitaan enintään 15 henkilöä.

Lisätietoja

Stadin AO, Kari Malinen, kari.malinen(at)edu.hel.fi, 040 5343500