Virittämö

Virittämö on Helsingin kaupungin työllistämispalvelu, joka yhdistää tuoretta työkokemusta tarvitsevat työnhakijat ja käytännön digi- ja mediaosaajia etsivät yritykset.

Virittämö palkkaa vuodessa kymmeniä vastavalmistuneita tai jo pidempään työttömänä olleita työnhakijoita 7 kuukauden mittaiseen palkkatuettuun työsuhteeseen. Palkatut työntekijät pääsevät päivittämään ammatillista osaamistaan ja työelämätaitojaan mielenkiintoisten työtehtävien ja asiakasprojektien parissa.

Virittämö tarjoaa yrityksille mahdollisuuden tehdä yhteiskunnallista hyvää työllistämällä ammattitaitoisia ja osaavia työntekijöitä erilaisiin media- ja digiprojekteihin. Yritys ei maksa työpanoksesta palkkaa, vaan korvaa saamansa avun ohjaamalla ja kouluttamalla työntekijää. Tuore työkokemus ja työelämätaidot sekä luottamus omiin kykyihin edistävät pääsyä avoimille työmarkkinoille.

Hae Virittämölle

Meille voit hakea töihin, jos olet helsinkiläinen ja palkkatukioikeuden omaava työtön työnhakija. Palkkatukioikeutesi voit kysyä omalta TE-asiantuntijaltasi. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät https://tyollisyyspalvelut.hel.fi


Kaikki hakemukset, CV:t, portfoliot ja muut vastaavat osoitetaan: tarja.kurvinen@hel.fi


Mediatiimi

Virittämön mediatiimi on osaava asiantuntijajoukko, joka tekee mediatuotantoja monipuolisiin tarpeisiin.
Työ lähtee tilaajan toiveiden kartoituksesta ja tuotannon suunnittelusta. Mietimme yhdessä, mitä ja miten kannattaa tehdä, suunnittelemme toteutuksen kalustoineen, työryhmineen ja jälkitöineen, sekä laadimme aikataulun.

Tiimissä on muun muassa videokuvauksen, valokuvauksen, äänityön, animaation ja graafisen suunnittelun osaajia. Olemme toteuttaneet esimerkiksi mainosvideoita, koulutusvideoita, haastatteluja, animaatioita, 3D-mallinnuksia, livestriimauksia, sekä valokuvanneet nettiin ja painotuotteisiin. Media-alan ammattilaisille Virittämön mediatiimi tarjoaa hyvän alustan kartuttaa osaamista, solmia kontakteja sekä kouluttautua työn ohessa.

Softa-tiimi

Virittämön Softa-tiimi on innovatiivinen sekä asiantunteva joukko ohjelmistokehittäjiä. Toteutamme kumppaneillemme niin selainpohjaisia sovelluksia kuin mobiiliappejakin hyödyntäen moderneja kehitystyökaluja ja teknologioita. Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mm. varausjärjestelmiä, verkkosivuja ja lomakejärjestelmiä.

Softalla et joudu iankaikkiseen putkeen ylläpitämään legacy-järjestelmiä, vaan pääset työskentelemään mielenkiintoisissa projekteissa osana tiimiä. Projektit toteutetaan pienemmissä muutaman hengen tiimeissä, joten yksin ei meillä joudu puurtamaan.

Sovelluskehitystä toteutamme modernein ketterän ohjelmistokehityksen (Agile Software Development) menetelmin. Muutamia avainsanoja käyttämistämme teknologioista: React, Node.js, Python, Azure.

ICT-tiimi

Virittämön ICT on tiimi, joka lisää työkokemuksen ja koulutuksen kautta työntekijöidensä ammattitaitoa ja vastaa siten myös yritysten osaajatarpeeseen, sekä toisaalta palvelee ICT-tiimin työntekijöiden jatkotyöllistymistä. Tehtävät räätälöidään kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. Työntekijöille on löytynyt omia erityisalueitaan, joiden osaamista he ovat päässeet parantamaan. Tarjolla on erilaisia ajankohtaisia teknologioita. Tekniset ratkaisut tehdään oikeaa käyttöä varten. Esimerkkeinä työtehtävistä ovat infrastruktuurin kehittäminen sekä lähi- ja etätuki. Tarjolla on muun muassa verkkovirtuooseja, PowerApps-pioneereja, tietoturvataitureita, loistavia lähitukihenkilöitä sekä päteviä palvelinylläpitäjiä. On runsaasti projektien sekä prosessien kehittämisosaamista, ja dokumentointi on aina ammattimaista ja ajan tasalla.


Yhteystiedot

Tarja Kurvinen, Tiimikoordinaattori
p. 09 310 27553
tarja.kurvinen@hel.fi

Anna-Mari Rouru, Koulutuspäällikkö
09 310 81417
anna-mari.rouru@edu.hel.fi

Jaakko Hyytiä, Uraohjain+ -hanke, projektipäällikkö
p. 09 310 28040
jaakko.hyytia@hel.fi

John Strandberg, Media tiimivastaava
p. 09 310 37370
john.strandberg@edu.hel.fi

Ari Tuomi, ICT tiimivastaava
p. 09 310 27571
ari.tuomi@hel.fi

Arto Aitta, Softa tiimivastaava
p. 09 310 27555
arto.aitta@hel.fi

Leea Hiltunen, Uraohjain+ -hanke, projektikoordinaattori
p. 09 310 25104
leea.hiltunen@hel.fi