Elintarvikeala

Leipomoalan osaamista – cocktailpaloja, voileipäkakkuja ja leipomoeineksiä!

26.9.2024-28.2.2025 

  • Sinulla on hallussa leipomoalan perusteet tai omaat alan vahvan työkokemuksen, mutta haluat täydentää osaamistasi? 
  • Voit suorittaa koulutuksen aikana ammatillisia tutkinnon osia Leipomoalan ammattitutkinnosta oppisopimuksella tai hankkia osaamista omarahoitteisesti täydennyskoulutuksena. 
  • Koulutuksen aikataulu: 
    • hakuaika päättynyt (jani.viitala@edu.hel.fi
    • opintojen henkilökohtaistaminen ja oppisopimusten solmiminen 2.9.-13.9.2024 
    • opiskeluun orientoituminen oppilaitoksessa 26.9.2024 klo 15.00-19.00, os. Prinsessantie 2, 00820 Helsinki 
    • lähipäivät iltaopetuksena 14.30-21.00, aiemman osaamisen mukaan noin 7 kertaa 

Kotileipurista ammattilaiseksi

– yrittäjän oppisopimuskoulutus 30.9.2024-26.9.2025

  • Koulutus soveltuu sinulle alan yrittäjänä toimivalle tai yrittäjäksi ryhtyvälle, joka haluaa osaamista konditoriatuotteiden valmistuksesta ja yrittäjyydestä. 
  • Koulutuksen aikana voit suorittaa ammatillisia tutkinnon osia Elintarvikealan perustutkinnosta (OPH-5324-2021): Konditoriatuotteiden valmistus ja Yrityksessä toimiminen. 
  • Koulutuksen aikataulu: 
    • Hakuaika päättynyt (lisätiedot: jani.viitala@edu.hel.fi)  
    • ennakkoon ilmoittautuminen: jani.viitala@edu.hel.fi  
    • opintojen henkilökohtaistaminen ja oppisopimusten solmiminen 17.-20.9.2024 
    • opiskeluun orientoituminen oppilaitoksessa 21.10.2024, os. Prinsessantie 2, 00820 Helsinki 
    • lähiopetuspäivät aiemman osaamisen mukaan 2-3 pvää / kk 

Opiskele elintarvikealaa suomen kielen tuella (S2)

21.10.2024-19.12.2025 oppisopimus

  • Oletko kiinnostunut elintarvikealasta? Koulutuksen aikana voit suorittaa ammatillisia tutkinnon osia elintarvikealan perustutkinnosta. 
  • Koulutuksen suorittaminen edellyttää oppisopimustyöpaikkaa. 
  • Koulutuksen aikataulu:  
    • Hakuaika päättynyt (lisätiedot: jani.viitala@edu.hel.fi)  
    • ennakkoon ilmoittautuminen: jani.viitala@edu.hel.fi  
    • opintojen henkilökohtaistaminen ja oppisopimusten solmiminen 17.-20.9.2024 
    • opiskeluun orientoituminen oppilaitoksessa 21.10.2024, os. Prinsessantie 2, 00820 Helsinki 
    • lähiopetuspäivät aiemman osaamisen mukaan 2-3 pvää / kk 

Oppisopimuksella esihenkilöksi matkailu-, ravintola- tai elintarvikealalle 

  • Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto matkailu- ja ravintola-alalla (MaRa) sekä elintarvikealalla toimiville – oppisopimuskoulutus 28.10.2024-29.10.2025 
  • Sinulla, joka työskentelet tai aloitat lähiesihenkilönä tai vastaavassa työssä. Koulutus edellyttää oppisopimustyöpaikkaa. 
  • Koulutuksen aikataulu: 
    • hakuaika päättynyt (jani.viitala@edu.hel.fi)  
    • henkilökohtaistaminen viikolla 37 (9.9.-13.9.2024), oppisopimusten solmiminen 4.10. mennessä 
    • opiskeluun orientoituminen oppilaitoksessa 28.-29.10.2024 klo 16-20, os. Prinsessantie 2, 00820 Helsinki  
    • lähiopetus iltaisin, aiemman osaamisen mukaan noin 19 kertaa koko koulutuksen aikana.