Elintarvikepolku

Sisältö

Ammatilliset opinnot

  • leipomo- ja konditoriatuotteiden valmistaminen
  • marja-, kasvis-, hedelmä-, liha-, kala- ja maitotuotteiden valmistaminen
  • tuotteiden pakkaaminen ja hinnoittelu
  • perehtyminen erityisruokavalioihin
  • työvälineiden, laitteiden sekä työtilojen siistiminen
  • hygieniaosaamista
  • elintarvikealan matematiikan, fysiikan ja kemian perusteet

Työvalmennus

  • työnhaku: esimerkiksi oman osaamisen tunnistaminen, työhakemuksen ja CV:n tekeminen
  • suomalaisen työelämän perusteita
  • työturvallisuus
  • työkyvyn ylläpitäminen, liikunta ja terveystieto
  • ensiapuosaamista
  • tieto- ja viestintätekniikka ja sen hyödyntäminen

Suomen kielen opinnot

  • peruskielitaidon vahvistaminen
  • ammatillinen suomen kieli: esimerkiksi ammatillinen sanasto, puheharjoituksia, työselostuksen tai lyhyen raportin kirjoittaminen

Jatkopolut

Jatkomahdollisuuksia ovat työsuhde, oppisopimuskoulutus, opiskelu elintarvikealalla (suuntautumisvaihtoehdot: elintarvikkeiden valmistaja tai leipuri-kondiittori). Opintoja voi hyödyntää myös muissa ammatillisissa tutkinnoissa.

Yhteystiedot

Hakijapalvelut

p. 09 310 89318

Teollisuuskatu 23 A2, 1. kerros, 00510 Helsinki
PL 51309, 00099 Helsingin kaupunki
Hakijapalvelut on avoinna ma–pe 10.00–14.00.

Päivitetty 9.4.2024