StadinAO / Työelämälle / Palvelut työpaikkaohjaajalle / Työpaikkaohjaajavalmennukset

Työpaikkaohjaajavalmennukset

Tervetuloa maksuttomiin valmennuksiimme, jotka on suunnattu ensisijaisesti Stadin AO:n opiskelijoiden työpaikkaohjaajille, mentoreille ja yhteistyökumppaneille. Syksyllä 2023 tarjoamme työpaikkaohjaajavalmennuksia verkossa. Valitse sinulle sopivin vaihtoehto ja ilmoittaudu mukaan!

Näytön arviointi – tukea osaamisen arviointiin

Mikä on näyttö? Miten valmistaudun arviointityöhön? Mitä arviointikeskustelussa tapahtuu? Tule kuulemaan ja kysymään, me autamme!

Starttivalmennus uusille työpaikkaohjaajille
Virtuaalinen tervetuloperehdytys tarjoaa napakan yleiskatsauksen ohjaajan tehtäviin sekä työelämässä oppimisen suunnitteluun, ohjaukseen ja arviointiin.

Työelämässä oppimisen ohjaaminen -verkkokoulutus
Monipuolinen koulutus sisältää työpaikkaohjaajan perustiedot opiskelijan perehdyttämisestä palautteen antamiseen ja arviointiin. Kaikki oppiminen tapahtuu verkossa: materiaaliin perehtyminen, osaamistesti, valmistautuminen ja osallistuminen kahteen verkkokeskusteluun. Valmennukseen on hyvä varata aikaa noin 8 tuntia, ja siitä saa osallistumistodistuksen. Verkkokoulutus on tarjolla kerran kuukaudessa.

Monikulttuurisuusosaaminen ohjauksessa – verkkokoulutus Koulutuksessa hankit osaamista monikulttuurisesta ohjausosaamisesta, kulttuurien välisistä erovaisuuksista sekä kieli- ja kulttuuritietoisesta ohjauksesta työpaikkaohjaajana toimimisen tueksi. Koulutus tapahtuu verkossa: materiaaliin perehtyminen, valmistautuminen ja osallistuminen verkkokeskusteluun. Koulutukseen on hyvä varata aikaa noin 6 tuntia. Saat osallistumistodistuksen. Verkkokoulutus on tarjolla kerran kuukaudessa.

Kieli- ja kulttuuritietoinen ohjaus työpaikalla
Työpaikkaohjaaja, tule kuulemaan hyödyllisiä vinkkejä monikulttuuriseen ohjaustyöhösi. Tunnin pituinen vuorovaikutteinen asiantuntijapuheenvuoron ja vertaiskeskustelun yhdistelmä verkon välityksellä.

Yrityskohtainen työpaikkaohjaajavalmennus
Löytyykö työpaikaltasi opiskelijoitamme ohjaavia työpaikkaohjaajia, joilla ei ole ohjauskoulutusta tai jotka haluavat kehittää ohjausosaamistaan. Voimme järjestää maksuttoman liiketoimintaa tukevan räätälöidyn ohjausvalmennuksen organisaatioille, joissa on useita työpaikkaohjaajia. Yritysten tarpeisiin perustuvat ratkaisut auttavat myös koko työyhteisöä kehittämään ohjauskäytäntöjään ja kaikkien osallisuutta ohjaustyössä. Mikä palvelee teidän yritystänne?

Ohjaan.fi OhjausHELP – apua työpaikkaohjaajille
Ohjaan.fi OhjausHELP on valtakunnallinen palvelu kaikille työpaikkaohjaajille, myös Stadin AO:n opiskelijoiden työpaikkaohjaajille: tule verkkotapaamiseen ja kysy mitä tahansa ohjaamiseen liittyvää asiaa.

Tutkinnon osan suorittaminen:

Työpaikkaohjaajana toimiminen 30osp. Kokenut työelämän edustaja! Laajenna ja syvennä ohjausosaamista joustavasti, monipuolisesti ja vertaiskokemuksia hyödyntäen.

Hae koulutukseen Opintopolussa.


Lisätiedot:

Tiina Syrjälä, 0403360450, tiina.syrjala@edu.hel.fi

Pauliina Pohjola, 040 8477568, pauliina.pohjola@edu.hel.fi