StadinAO / Palvelut työllistymiseen ja opintoihin / Ohjausta omalle uralle / Palkkatuetun työn jatko-ohjaus

Palkkatuetun työn jatko-ohjaus

Työntekijällä on mahdollisuus saada ura- ja opinto-ohjausta, työnhakuvalmennusta ja ammatillista suomen kielen tukea. Ohjauksen tavoitteena on auttaa palkkatukityöntekijää hankkimaan tarvittavia taitoja ja tietoja, jotta työllistyminen jatkuu ja on kestävää palkkatukijakson jälkeen.

Kaikki palvelumme kuuluvat palkkatuettujen työsuhteeseen. Työntekijällä on oikeus osallistua koulutuksiin/ohjauksiin työajalla 2pv / kk. Työaikana osallistumisesta on sovittava esihenkilön kanssa hyvissä ajoin.

Kannustamme palkkatukityöntekijää käyttämään palveluitamme myös vapaa-ajalla, sillä ne kartuttavat työntekijän tietoja ja taitoja, joita tarvitaan työllistymiseen.

Kenelle palvelu sopii?

Palvelu sopii Helsingin kaupungin palkkatuetussa työssä ja työkokeilussa oleville henkilöille.

Sisältö

Tarjoamme muun muassa ohjaus- ja neuvontapalveluita, työelämän suomea kursseja ja digikoulutusta. Kaikki Stadin AO:n lyhytkoulutukset sekä lupa- ja korttikoulutukset ovat palkkatukityössä ja työkokeilussa oleville maksuttomia. Lupa- ja korttikoulutukset löydät täältä ja lyhytkoulutukset täältä.

Hinta ja peruutusehdot

Palvelumme ovat maksuttomia palkkatukityöntekijöille ja työkokeilussa oleville.

Hakeutuminen

Tarjolla on ohjausaikoja joko paikan päällä Itäkeskuksessa (Asiakkaankatu 3a) tai etänä teamsin kautta. Ohjausaikoja on tarjolla myös Kampissa paikan päällä (Malminkatu 34). Ohjauksen kesto on noin yksi tunti (1 h).

Työnhakuneuvontaa on tarjolla paikan päällä sekä Kampissa (Malminkatu 34) että Itäkeskuksessa (Asiakkaankatu 3a) tai etänä teamsin kautta. Neuvonnan kesto on noin 1,5 tuntia.

Lisätietoja

Laura Berry, opinto-ohjaaja
puh. 040 847 7510, laura.berry(at)edu.hel.fi

Maarit Rantalaiho, opinto-ohjaaja
puh. 040 645 9822
maarit.rantalaiho(at)edu.hel.fi

William Kiil, työnsuunnittelija
puh. 040 3349064, william.kiil(at)hel.fi

Linda Arnold, työnsuunnittelija
puh. 040 7694210, linda.arnold(at)hel.fi

Päivitetty 5.6.2024