StadinAO / Nuorten työpajat / Metalliverstas – metalli taipuu moneksi

Metalliverstas – metalli taipuu moneksi

Tule mukaan löytämään uusia kanavia luovuuteen ja kädentaitoihin.

Metalliverstas avautuu keväällä, ilmoitamme kun tarkka aikataulu on tiedossa. Lisätietoja tarvittaessa työpajaesimies Johanna Haukalta 040 8461690.

Muotometalliosastolla pääset tutustumaan metallisten pienesineiden suunnitteluun ja valmistukseen. Opettelemme toteuttamaan mm. yksinkertaisia laitteita ja laitteen osia, valaisimia, jakkaroita ja muita käyttöesineitä tai pienoisveistoksia ja reliefejä oman mielenkiinnon mukaan. Materiaaleina messinki, kupari, alumiini ja teräkset.

Perehdymme lisäksi tuotesuunnittelun ja mallinnuksen maailmaan. Meiltä löytyy peltienmuokkaukseen, koneistukseen, hitsaukseen, takomiseen, 3D-tulostamiseen ja valamiseen tarkoitetut työkoneet ja kalusto, joiden käyttöä yhdessä opetellaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta, kiinnostus luovaan muotoiluun ja käsillä tekemiseen riittää.

Koruryhmässä pääset tekemään pienimuotoisia ja monipuolisia materiaalikokeiluja. Opit ryhmässä käyttämään luovuuttasi, suunnittelemaan ja toteuttamaan myös omia kokeiluja. Lopputuloksena syntyy käsityönä erilaisia metallisia pienesineitä sekä upeita koruja, esim. kaulakoruja, sormuksia ja ketjuja. 

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Emme tällä hetkellä ota vastaan asiakastöitä.

Lisätietoja