StadinAO / Nuorten työpajat / Metalliverstas – metalli taipuu moneksi

Metalliverstas – metalli taipuu moneksi

Tule mukaan löytämään uusia kanavia luovuuteen ja kädentaitoihin.

Muotometalliosastolla yhdistyvät taide, design, uusi teknologia, sekä perinteinen käsityö. Ryhmässä opettelemme tekemään mm. käyttö- ja taide-esineitä, veistoksia, sekä reliefejä oman mielenkiinnon mukaan. Tulemme perehtymään lisäksi tuotesuunnittelun maailmaan ja tutustumme metallialan eri työvaiheisiin suunnittelusta, materiaalin hankkimisesta ja työpiirustuksista aina valmiiseen, viimeisteltyyn tuotteeseen asti.

Meiltä löytyy peltienmuokkaukseen, koneistukseen, hitsaukseen, takomiseen ja valamiseen tarkoitetut työkoneet ja kalusto, joiden käyttöä yhdessä opetellaan. Materiaaleina toimivat rauta, teräkset, messinki, alumiini ja kupari. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta alalta, kiinnostus luovaan muotoiluun ja käsillä tekemiseen riittää.

Koruryhmässä pääset tekemään pienimuotoisia ja monipuolisia materiaalikokeiluja. Opit ryhmässä käyttämään luovuuttasi, suunnittelemaan ja toteuttamaan myös omia kokeiluja. Lopputuloksena syntyy käsityönä erilaisia metallisia pienesineitä sekä upeita koruja, esim. kaulakoruja, sormuksia ja ketjuja. 

Metalliverstas sijaitsee Herttoniemessä osoitteessa Abraham Wetterin tie 4.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Emme tällä hetkellä ota tilaustöitä vastaan.

Lisätietoja

Niina Kukkola, työvalmentaja
0931029422
niina.kukkola2@edu.hel.fi
Tarinapaja, Metalliverstas