StadinAO / Työelämälle / Meet & Greet työelämäyhteistyö

Meet & Greet työelämäyhteistyö

Toteutamme työelämätapahtumia sekä opiskelijoille että työnantajille. Meet & Greet -kohtaamisessa työelämän edustajilla on mahdollisuus tavata opiskelijoita ja opettajia luokkahuoneessa, rekrytointitapahtumassa sekä omalla työpaikalla – virtuaalisesti tai kasvokkain. Järjestämme Meet & Greet -tilaisuuksia kaikilla toimialoilla. Tervetuloa mukaan! Lisätiedot: Asiakkuudet-tiimi

Meet & Greet -tapahtumat

Laboratorio- ja prosessialan Meet & Greet

Aika: keskiviikko 9.10.2024 klo 9-12.30

Paikka: Stadin AO, Kullervonkatu 11

Toteutus: Kohtauspaikka alojen työnantajille ja opiskelijoille. Yritykset esittelevät toimintaansa ja uramahdollisuuksia.

Ilmoittautuminen: 30.9.2024 mennessä

Yhteyshenkilö: asiakkuusvastaava Outi Lehto outi.lehto@edu.hel.fi

Media-alan Meet & Greet

Aika: alustavasti suunniteltu ajankohta perjantai 8.11.2024 klo 9-12.30

Paikka: Stadin AO, Kullervonkatu

Toteutus: Kohtauspaikka alojen työnantajille, jatko-opintopaikoille ja opiskelijoille. Yritykset ja jatko-opintopaikat esittelevät toimintaansa ja uramahdollisuuksia.

Yhteyshenkilö: asiakkuusvastaava Outi Lehto outi.lehto@edu.hel.fi

Prinsessantien monialainen Meet & Greet: matkailu-, puhtaus-, luonto- ja ympäristö, ravintola- ja catering, elintarvikealat

Aika: torstai 6.2.2025 klo tarkentuu myöhemmin.

Paikka: Stadin AO, Prinsessantie 2

Toteutus: Meet & Greet -tapahtuma, tietoa ja kokemuksia oppisopimuksesta ja työelämässä oppimisesta, mahdollisuus rekrytoida opiskelijoita sekä tarjota TET-paikkoja. Lähitapaaminen. Tapahtuman yhteydessä avoimet ovet, jolloin voi tulla tutustumaan alan opintoihin.

Yhteyshenkilö: asiakkuusvastaava Outi Lehto outi.lehto@edu.hel.fi