Stadin AO kiinnosti kevään 2022 yhteishaussa

Julkaistu 16.6.2022, 7:44 Talotekniikan opettaja ohjeistaa kahta opiskelijaa työohjeen äärellä.

Kevään yhteishaussa Stadin AO:sta sai opiskelupaikan yhteensä 2 217 uutta opiskelijaa.

Yhteishaussa valittujen, nimensä julkaisuun luvan antaneiden opiskelijoiden nimet ovat nähtävissä verkkosivuillamme . Tiedot on ilmoitettu aakkosjärjestyksessä tutkinnoittain.

Lämpimät onnittelut kaikille uusille opiskelijoillemme!

Lisätietoa opiskelijaksi valitulle

Jos sinut on valittu opiskelemaan Stadin AO:hon, saat lähipäivinä tiedon valinnastasi sähköpostilla opintosihteeriltämme.

Opiskelupaikka vastaanotetaan Opintopolun kautta. Opetushallitus lähettää opiskelupaikan saanneille linkin, jota kautta opiskelupaikka otetaan vastaan.

Jos sinut on valittu opiskelemaan Stadin AO:hon, mutta sinulla ei ole sähköpostiosoitetta tai olet hakuvaiheessa kieltänyt valintatulosten lähettämisen sähköpostilla, saat valintakirjeen kirjepostilla hakemuksessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Oppivelvollisuusikä on nostettu 18 ikävuoteen. Siksi kaikilla vuonna 2022 peruskoulunsa päättäneillä on velvollisuus hakeutua koulutukseen peruskoulun jälkeen.

Mikäli et saanut opiskelupaikkaa yhteishaussa, Opetushallitus lähettää sinulle postitse kirjeen, josta saat toimintaohjeita opiskelupaikan löytämiseen. Peruskoulun opinto-ohjaajasi auttaa sinua myös kesäaikana ja ohjeistaa jatkuvaan hakuun.

Stadin AO:n jatkuvassa haussa voit hakea perustutkintojen vapaita opiskelupaikkoja. Seuraava hakuaika jatkuvan haun kautta on 16.-21. kesäkuuta. Vaihtoehtoisesti oppivelvollinen voi hakea TUVA- eli tutkintokoulutukseen valmentavaan koulutukseen. TUVA-koulutukseen haetaan jatkuvan haun kautta. Lue lisätieto jatkuvasta hausta verkkosivuiltamme.

Jos sinulla on kysyttävää valinnoista tai hakemisesta Stadin AO:hon, voit olla yhteydessä hakutoimistoomme: puh. 09 310 89318 (arkisin klo 10–14), hakukutoimisto@edu.hel.fi.