Stadin AO:ssa monipuolisia työelämätapahtumia

Julkaistu 22.1.2024, 5:22 Sisäkuva Stadin AO:n työelämätapahtuma Hattulantiellä, työelämän edustajia ja opiskelijoita.

Stadin AO:n toiminnan perusta on asiakaslähtöinen ja monipuolinen työelämäyhteistyö. Opiskelijamme kehittyvät ammattilaisiksi työelämässä oppimalla. Työelämätapahtumamme ovat yksi esimerkki aktiivisesta yhteistyöstä. Toteutamme tapahtumia kaikilla toimialoilla sekä opiskelijoille että työnantajille. Nämä työelämätapahtumat tunnetaan Stadin AO:ssa nimellä Meet & Greet.

Kevään 2024 Meet & Greet  -aikataulu julkaistu

Kevään 2024 työelämätapahtumien aikataulu on nyt julkaistu verkkosivuillamme. ”Muutamia täydennyksiä kevään Meet & Greet -tapahtumiin saattaa vielä tulla. Lisäksi tarjolla on eri aloille suunnattuja messuja ja rekrytapahtumia. Vuoropuhelu työelämän edustajien kanssa on tärkeää myös siksi, että opiskelijat löytäisivät juuri opintoihinsa sopivan, oikeanlaisen työelämässä oppimisen paikan”, kertoo koordinoiva tiimimestari Arja Wahlberg-Jauho Stadin AO:sta.

Alkuvuoden työelämätapahtumissa ennakoidaan jo tulevaa kesää. Työelämätapahtumat ovat mainio tapa työnantajien tavata opiskelijoita myös rekrytointimielessä. Kesän ajaksi on myös mahdollista solmia oppisopimus, jolloin työnantaja voi saada koulutuskorvausta. Tarjoamme lisäksi tukea opiskelijan oppimiseen ja ohjaamiseen.

Tukea työpaikkaohjaajille

Opiskelijalla on työpaikalla nimetty työpaikkaohjaaja, joka ohjaa tavoitteiden saavuttamisessa ja ammattiin kasvamisessa sekä antaa palautetta ja osallistuu näytön arviointiin. Työpaikkaohjaaja saa työparikseen ammatillisen opettajan, joka jakaa vastuun työelämässä oppimisen suunnittelusta ja etenemisen seuraamisesta. Opettajalla on päävastuu arvioinnista.

Yhteinen tavoitteemme on, että opiskelijoistamme kasvaa juuri sellaisia tulevaisuuden työntekijöitä, joita työpaikallanne tarvitaan. Työelämän edustaja, tervetuloa mukaan toimintaamme!