StadinAO / Oppisopimus / Haussa olevat oppisopimuskoulutukset / Leipomoalan osaamista – cocktailpaloja, voileipäkakkuja ja leipomoeineksiä

Leipomoalan osaamista – cocktailpaloja, voileipäkakkuja ja leipomoeineksiä

Sinulla on hallussa leipomoalan perusteet tai omaat alan vahvan työkokemuksen, mutta haluat täydentää osaamistasi? Voit suorittaa koulutuksen aikana ammatillisia tutkinnon osia Leipomoalan ammattitutkinnosta oppisopimuksella tai hankkia osaamista omarahoitteisesti täydennyskoulutuksena. Koulutuksen ajankohta on 26.9.2024-28.2.2025 ja koulutuksen järjestäjänä toimii Stadin ammatti- ja aikuisopisto.

Voit tutustua etukäteen tutkinnon perusteisiin:

Leipomoalan ammattitutkinto (linkki vie ulkoiseen palveluun)

Koulutuksen aikana harjoittelet

  • Monipuolisesti kädentaitoja ja luovuutta.
  • Valmistamaan voileipäkakkuja, pasteijoita, suolaisia cocktailtuotteita ja piirakoita.
  • Valmistamaan erilaisia pohjia, täytteitä, kuorrutteita ja koristeita sekä viimeistelemään tuotteet.
  • Ammattiteoriaa, omavalvontaa, elintarviketurvallisuutta ja laatua.

Oppisopimuskoulutuksen edellytykset

  • Työaika on vähintään 25 tuntia viikossa.
  • Palkka on työehtosopimuksen mukainen.
  • Työpaikalla on nimetty työpaikkaohjaaja, joka ohjaa ja arvioi osaamista.
  • Työtehtävät tukevat opiskelijan opintojen etenemistä.

Koulutuksen aikataulu

  • Hakuaika 5.8.-30.8.2024 (jani.viitala@edu.hel.fi.
  • Opintojen henkilökohtaistaminen ja oppisopimusten solmiminen 2.9.-13.9.2024.
  • Opiskeluun orientoituminen oppilaitoksessa 26.9.2024 kello 15.00-19.00, osoite: Prinsessantie 2, 00820 Helsinki.
  • Lähipäivät iltaopetuksena 14.30-21.00, aiemman osaamisen mukaan noin 7 lähiopetuskertaa.

Lisätietoja koulutukseen hakeutumisesta

Jani Viitala, oppisopimusasiantuntija (vapaajaksolla 19.6.-4.8.2024)
p. 040 182 0273, jani.viitala@hel.fi

Pauliina Tokola, opettaja (vapaajaksolla 28.7.2024 asti)
p. 040 334 0736, pauliina.tokola@edu.hel.fi