StadinAO / Oppisopimus / Oppisopimusohjeet / Työelämässä oppimisen palaute ja koulutuskorvaukset

Työelämässä oppimisen palaute ja koulutuskorvaukset

Oppisopimuskoulutukseen liittyvä väli/päättöpalaute tehdään Study@CampusPro-verkkopalvelussa kolmesti vuodessa seuraavasti:

Jakso 1: tammi-huhtikuu, palaute kirjataan huhtikuun lopussa.
Jakso 2: touko-elokuu, palaute kirjataan elokuun lopussa.
Jakso 3: syys-joulukuu, palaute kirjataan joulukuussa.

Oppisopimuksen alussa oppisopimuspalvelut on lähettänyt sekä työpaikkaohjaajalle että opiskelijalle henkilökohtaiset rekisteröitymiskutsut Study@CampusPro-verkkopalveluun. Kun molemmat ovat rekisteröityneet palveluun, jatkossa kirjautuminen tapahtuu täältä. Yrityksen tilinumeron muuttuessa työnantaja ilmoittaa siitä oppisopimuspalveluille.

Kun palautekeskustelu on ajankohtainen, järjestelmämme lähettää teille automaattisesti muistutuksen sähköpostiviestinä. Työpaikkaohjaaja ja opiskelija arvioivat yhdessä jakson aikana hankittua osaamista. Työpaikkaohjaaja kirjaa sanallisen palautteen keskustelun jälkeen Study@CampusPro-verkkopalveluun. Opiskelija käy kuittaamassa palautteen tehdyksi omassa Study@CampusPro-verkkopalvelussaan.

Jos sinulla ilmenee kysyttävää arvioinnin teossa tai et pääse kirjautumaan Study@CampusPro-järjestelmään, ole yhteydessä oppisopimus@hel.fi tai puhelimitse 09 310 88431.

Yritykselle mahdollisesti myönnetyt koulutuskorvaukset lähtevät automaattisesti maksuun,kun työpaikkaohjaaja on tehnyt palautteen ja opiskelija on käynyt sen kuittaamassa.

Työpaikkaohjaaja, löydät video-ohjeen palautteen tekemiseen täältä.

Opiskelija, löydät video-ohjeen palautteen kuittaamiseen täältä.