Oletko kiinnostunut elintarvikealasta? Koulutuksen aikana voit suorittaa ammatillisia tutkinnon osia Elintarvikealan perustutkinnosta (muun muassa Elintarvikkeiden pakkaustoiminnot sekä Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito).
Koulutuksen suorittaminen edellyttää oppisopimustyöpaikkaa. Jos sinulla on jo työpaikka, sovi koulutukseen hakeutumisesta etukäteen esihenkilösi kanssa. Tutustukaa yhdessä tutkinnon perusteisiin:
Elintarvikkeiden pakkaustoiminnot, 15 osp (linkki vie ulkoiseen palveluun)
Elintarvikeprosessien ohjaus ja käynnissäpito, 20 osp (linkki vie ulkoiseen palveluun)
Elintarvikealan perustutkinto (linkki vie ulkoiseen palveluun)
Peilatkaa tutkinnon osien sisältöä työtehtäviisi, sillä osaaminen arvioidaan työpaikalla näiden kriteerien näkökulmasta. Varaa aikaa koululla tapahtuvaan opiskeluun, itsenäiseen työskentelyyn, tehtävien tekemiseen ja näyttöjen suorittamiseen.
Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.
Sinulle nimetään työpaikaltasi työpaikkaohjaaja tukemaan työelämässä oppimista. Työpaikkaohjaajan tiedot tarvitaan, kun hakeudut koulutukseen. Työpaikkaohjaaja voi olla oma esihenkilö tai joku muu työyhteisösi jäsen, esimerkiksi tämän tutkinnon aiemmin suorittanut henkilö. Hänellä on riittävästi aikaa ja hyvä motivaatio ohjaamiseesi.
Työpaikkaohjaaja:
Jani Viitala, oppisopimusasiantuntija (vapaajaksolla: 19.6.-4.8.2024)
p. 040 182 0273, jani.viitala@hel.fi
Johanna Tiitto, opettaja (vapaajaksolla: 16.6.-4.8.2024)
p. 040 560 1164, johanna.tiitto@edu.hel.fi