StadinAO / Ammattitutkinnot ja erikoisammattitutkinnot / Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Alan työtehtävät

Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu yritysten turvallisuusvastaaville ja turvallisuusalalla esimies-, asiantuntija- tai konsulttitehtävissä toimiville tai niihin tähtääville henkilöille.

Haku koulutukseen

Koulutukseen voi hakea jos sinulla on työpaikka, jossa voit suorittaa tutkinnon oppisopimuskoulutuksena. Lisätiedot markku.pelkonen@edu.hel.fi

Tutkinnon rakenne

Tarkemmat tiedot tutkinnon sisällöstä löytyvät Opintopolusta ePerusteista.

Koulutuksen kesto

Opiskelijan kanssa laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen. Lisäksi suunnitelmassa määritellään opintojen kesto ja lähiopetuspäivien määrä. Turvallisuusvalvojan erikoisammattitutkinnon suorittaminen kestää noin 1–1,5 vuotta. Osaamisesta riippuen tutkinnon voi suorittaa minimissään yhdessä kuukaudessa.

Toteutustapa

Koulutus on tutkintoon valmistavaa. Tutkinto suoritetaan näytöin ja opiskelu on monimuotoista. Lähipäivät ovat arkisin pääsääntöisesti 1–3 päivän jaksoissa.

Koulutuspaikka

Stadin AO
Teollisuuskatu 23, 00510 Helsinki

Koulutuksen hinta

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle maksuton lukuunottamatta mahdollisia oppimateriaalikustannuksia. Lue lisää oppisopimuskoulutuksesta.

Aikuisopiskelijalla on työ- ja elämäntilanteesta riippuen erilaisia vaihtoehtoja opintojen rahoittamiseen. Oikeus erilaisiin tukiin on hyvä selvittää hyvissä ajoin ennen opintojen alkua, sillä monet taloudellisista tukimuodoista vaativat etukäteisjärjestelyjä ja sopimista.